LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Friday, September 17, 2021

Google – cea mai buna companie pentru care merita sa lucrezi

Compania Google, cel mai mare motor de cautare pe Internet, ocupa prima pozitie in topul „Celor mai bune companii pentru care merita sa lucrezi” din Statele Unite, clasament intocmit anual de revista Fortune, transmite Reuters.

Urmatoarele pozitii sunt ocupate de Genentech, o firma de biotehnologie, si de reteaua de supermarketuri Wegmans Food Markets.

Potrivit Fortune, Google ocupa primul loc in acest top datorita facilitatilor oferite salariatilor, precum servicii de spalatorie si curatatorie, service auto, abonamente la bazine de inot si masaj, servicii medicale la locul de munca.

Doua treimi din punctajul acordat companiilor s-a bazat pe opinia angajatilor despre management, satisfactia la locul de munca, relatiile cu colegii si pe datele furnizate de firme cu privire la factorul demografic, salariile si beneficiile acordate angajatilor, filosofia de management, sistemului comunicational, oportunitatile de dezvoltare.

Aproape o treime dintre cele 100 de companii din top asigura servicii de ingrijire a copiiilor la locul de munca, iar 82 de firme asigura servicii de telecomunicatii pentru angajati, fata de de doar 18 in urma cu zece ani.

Salariul mediu al angajatilor companiilor din top se situeaza intre 181.099 de dolari pe an pentru cei care lucreaza la casa de avocatura Nixon Peabody din Boston si 33.559 de dolari pe an pentru angajatii American Fidelity Assurance, o companie de asigurari din Oklahoma City.

Acest top a fost furnizat de Great Place to Work Institute din San Francisco, dupa ce a intervievat 105.000 angajati de la 446 de companii.

HotNews.ro, D.C., 09 ian 2007Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT