Vedetele si-au inceput anul in costume de baie

0

Dupa ce au respectat traditia de a petrece Craciunul in intimitatea familiei, vedetele noastre au sarbatorit Revelionul fie alaturi de rude si prieteni, la petreceri organizate din timp, fie au preferat compania iubitilor si iubitelor, in sejururi rezervate ba prin insule exotice, ba pe la hoteluri de lux din America.

Altii, carora nu le-a permis buzunarul sa fie mai excentrici sau care au vrut sa se simta europeni inca din primele ore ale lui 2007, au ramas pe „batranul continent“, alegand Austria sau Israel. Artistii care au semnat contracte pentru a canta in noaptea de Revelion au fost nevoiti sa ramana in tara, fiind angrenati intr-un adevarat periplu prin orasele din tara unde au concertat.

Pentru ca Pepe a avut concerte de revelion, Oana Zavoranu a ramas in Capitala, petrecand impreuna cu cativa prieteni la Hotelul Intercontinental. Dupa ce si-a incheiat „misiunea“ muzicala, Pepe a fost, totusi, alaturi de iubita lui, pret de cateva ore.

Romanita si Adrian Iovan au petrecut un Revelion in trei, organizand o cina linistita chiar la ei acasa, spunand ca au ales aceasta varianta pentru ca este primul Revelion al fiului lor, Albert Adrian, si vor sa-l serbeze in familie.

Oana Sarbu a cantat in noaptea dintre ani la Romexpo si la o petrecere privata, insa 12 noaptea a prins-o intr-un cadru intim, impreuna cu cei apropiati, iubitul cantaretei, Robert Turcescu, aflandu-se alaturi de ea: „Am vrut sa savurez momentul acela special, de trecere in Noul An, impreuna cu cei dragi“. Oana si Robert vor pleca zilele acestea intr-o vacanta in America.

Desi ar fi trebuit sa se afle si ea printre vedetele care au petrecut Revelionul in strainatate, Bianca Brad a sarbatorit la restaurantul de la Marriott, cu logodnicul ei, Aurel Fratila, si cu o gasca de prieteni: „Trebuia sa mergem in Austria, dar sarcina nu-mi mai permite sa fac drumuri lungi si atunci am ales sa ramanem acasa anul acesta“.

Fiul Biancai a fost cel care s-a distrat cel mai tare: „L-am imbracat in frac, a dansat si i-a amuzat copios pe toti invitatii“.

Revelioane exotice
Ilie Nastase si sotia sa, Amalia, au ales Miami ca destinatie de concediu cu ocazia Revelionului. Nasty si Amalia s-au cazat la Ritz Carlton si s-au bucurat de intimitate, intrucat cele doua fete ale cuplului, Alessia si Emma, au ramas in Romania. Un alt sportiv care a petrecut noaptea dintre ani intr-un hotel de lux din Miami a fost Adrian Mutu, impreuna cu sotia lui, Consuelo.

Inainte de Craciun, Nicoleta Luciu s-a imbarcat in avion cu destinatia Caraibe, alaturi de iubitul ei, Zsolt Csergo, care a planuit din timp un sejur de lux intr-o insula exotica. Cei doi au sarbatorit Craciunul si Revelionul la temperaturi fierbinti, impreuna cu un alt cuplu monden, Peter si Marina Imre, fosta Melescanu, urmand a reveni in tara astazi.

Ioan Isaiu, actorul din „Vocea inimii“ si cel care s-a tinut de farse la „Noaptea erorilor“ de la Antena 1, a petrecut un Revelion romantic in Thailanda, impreuna cu iubita sa. La fel a procedat si o alta vedeta a Antenei, Simona Patruleasa, care a ales Italia pentru petrecerea de Revelion, insotita de iubitul ei, Sabin Ivanof.

O alta vedeta care a preferat sa celebreze trecerea in 2007 peste hotare este Mihaela Radulescu. Moderatoarea „Duminicii in familie“ a avut parte de o surpriza din partea sotului sau, care a rezervat bilete pentru Mauritius, o insula pe coasta de sud-vest a Africii.

Oana Cuzino, prezentatoarea de la Pro Tv si-a petrecut Craciunul acasa, cu familia ei, dar de Revelion a ales sa fie alaturi de parintii sotului sau, in Israel: „Pentru ca de Craciun am stat cu ai mei, de Revelion am preferat sa mergem in Israel, la socrii mei, ca sa fim si cu unii, si cu altii“.

Prezentatoarea ProMotor, Roxana Ciuhulescu, si-a petrecut si anul acesta Revelionul in Austria, impreuna cu iubitul ei. Vedeta spune ca prefera statiunile montane austriece pentru serviciile de calitate: „Merg de patru ani la ski acolo si anul acesta n-am facut exceptie. Mi se pare mult mai bine acolo decat la noi, serviciile lor sunt ireprosabile“.

„Iepurasul“ Playboy Gina Pistol a chefuit la Predeal, impreuna cu iubitul ei, Nicola si cu niste prieteni: „Ne-am distrat foarte bine, am dansat toata noaptea si acum ne odihnim“.

Rocsana Marcu a chefuit in doua locuri in noaptea de Revelion, ea fiind ocupata cu organizarea unor evenimente la Sinaia si Poiana Brasov: „Am colindat toata noaptea, ca sa ma asigur ca iese totul perfect. M-am distrat, chiar daca am muncit si a fost obositor“. Miezul noptii a prins-o pe Rocsana la Sinaia, in fata hotelului, la focul de artificii.
Integral in Gardianul

Gardianul, 03 ian 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *