O Cheeky Girl se iubeste cu un parlamentar britanic

0

O figura marcanta a liberal-democratilor britanici, membru al Parlamentului, Lembit Opik, (41 de ani) a pus punct unei relatii de sase ani cu o prezentatoare a emisiunii meteo la ITV, pentru romanca Gabriela Irimia, una dintre gemenele de la Cheeky Girls, scrie presa britanica de duminica.

Gabriela Irimia l-a intalnit pe politicianul britanic, cu origini estoniene, in luna octombrie, la o petrece a Canalului 5.

Sian Lloyd (48 de ani), fosta logodnica a parlamentarului, ar fi declarat ca s-a despartit de Opik cu doua saptamani in urma, dupa doi ani de logodna, dar nu si-a ascuns surpriza sa-l stie acum cu o tanara de 24 de ani. Ea a aflat de la o cunostinta despre relatia celor doi, care dureaza de doua luni, desi ei s-au despartit recent.

Lloyd l-a descris pe Opik ca imatur, nepregatit pentru o relatie serioasa, cu o inclinatie nefireasca pentru alcool si petreceri, dar a gasit si cauza acestui comportament – decesul tatalui si fratelui sau in mai putin de un an. Ea a declareat pentru “Mail on Sunday” ca va pastra inelul de logodna, intrucat nu i-ar placea sa-l vada pe degetul unei Cheeky Girl.

Cheeky Girl au intrat in showbiz-ul britanic in 2002, cand au participat la o emisiune a postului de televiziune ITV, Popstars, si s-ar afirmat cu melodia “Touch my bum” care a ajuns pe locul doi in topurile din Marea Britanie, desi ulterior a fost votata ca cea mai proasta piesa pop a tuturor timpurilor.

HotNews.ro, E.C., 17 dec 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *