LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Sunday, October 17, 2021

Seful CIA: Fidel Castro e pe moarte

Liderul cubanez, Fidel Castro, este grav bolnav si nu mai are mult de trait. Declaratia a fost facuta de seful Agentiei americane de informatii (CIA), John Negroponte, intarind zvonurile ce se vehiculeaza in presa cubaneza, inca din toamna acestui an, relateaza Reuters.

Intr-un interviu acordat cotidianului The Washington Post, Negroponte a declarat ca “totul indica faptul ca presedintele cubanez nu va mai trai mult timp”.

Acesta a mai precizat ca perioada lunga de convalescenta de dupa operatia la care a fost supus liderul cubanez si faptul ca el nu a mai aparut in public de foarte mult timp intaresc afirmatiile privind iminenta mortii sale.

Liderul cubanez, in varsta de 80 de ani, nu a mai aparut in public din luna iulie, de la interventia chirurgicala de urgenta suferita ca urmare a unei hemoragii interne. Atunci, stafeta i-a fost predata fratelui sau, Raul Castro. Fidel se afla la putere in Cuba din 1959.

O delegatie formata din zece congresmeni americani, care sustin o reducere a sanctiunilor impotriva Cubei, urmeaza sa soseasca la Havana vineri, pentru o vizita de trei zile. Membrii delegatiei au cerut o intrevedere cu presedintele in exercitiu, care s-a declarat deschis pentru discutii cu Statele Unite.

HotNews.ro, C. Marin, 15 dec 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT