LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Thursday, October 28, 2021

Oana Zavoranu, la un pas de a castiga procesul cu mama sa

Oana Zavoranu se afla la un pas de a castiga procesul cu mama ei, in care aceasta solicita mostenirea care i se cuvine in urma decesului tatalui sau, dupa ce instanta a respins cererea paråtei de anulare a actiunii judecatoresti.

Ieri, completul de la Judecatoria sectorului 1 a decis ca la urmatoarea infatisare, care va avea loc la inceputul lunii februarie, sa fie audiati martorii, cate unul de fiecare parte, si sa fie aduse inscrisurile solicitate de cele doua parti.

Avocatul artistei, Tiberiu Barbacioru, a obtinut schimbarea actiunii facute initial, din anularea certificatului de mostenitor in revocarea donatiei, care creste considerabil sansele de castig ale clientei sale.

Atat Oana, cat si mama sa vor trebui sa anunte in urmatoarele cinci zile care va fi persoana care va da cu subsemnatul si va jura cu mana pe biblie ca prezinta adevarul in fata completului de judecata, pe 8 februarie.

Desi ar fi trebuit sa depuna intampinarea cu cinci zile inainte, si nu la termenul de ieri, instanta i-a acceptat mamei artistei probele solicitate in procesul in care Oana Zavoranu a cerut revocarea donatiei

Oana Zavoranu se afla la un pas de a castiga procesul cu mama sa, in care aceasta solicita mostenirea care i se cuvine in urma decesului tatalui sau, dupa ce instanta a respins cererea paråtei de anulare a actiunii judecatoresti.

La termenul de ieri, completul de la Judecatoria sectorului 1, care are pe mana acest dosar a decis ca la urmatoarea infatisare, care va avea loc la inceputul lunii februarie, sa fie audiati martorii, cate unul de fiecare parte si sa fie aduse documentele solicitate de cele doua parti.

Reprezentata de avocatul sau, Tiberiu Barbacioru, Oana Zavoranu a obtinut schimbarea actiunii facute initial in instanta, din anularea certificatului de mostenitor in revocarea donatiei. Urmatoarea infatisare va avea loc pe 8 februarie, data la care vor fi audiati martorii, cate unul de fiecare parte.

Atat Oana, cat si mama sa vor trebui sa anunte in urmatoarele cinci zile care va fi persoana care va da cu subsemnatul si va jura cu mana pe biblie ca prezinta adevarul in fata completului de judecata.

Dupa cum se stie, Oana a ajuns in proces cu mama sa pentru a primi mostenirea care i se cuvine (trei sferturi din averea ramasa in urma decesului in anul 2000 al tatalui ei, Nicolae Zavoranu), pe care artista i-o lasase in administrare.
Integral in Gardianul

Gardianul, 15 dec 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT