Nominalizarile la Globurile de Aur 2007

0

Lui Brad Pitt, Will Smith, Clint Eastwood, Meryl Streep, Sacha Baron Cohen si celorlalti nominalizati la Globurile de Aur, stirile de joi dimineata le-au adus o mare bucurie.

Will Smith, celebrul actor din The Pursuit of Happyness a declarat: “M-am simtit foarte onorat cand am aflat ca sunt nominalizat pentru acest premiu”. Smith a mai fost nominalizat pentru castigarea Globului de Aur in anul 2001, pentru rolul din Ali.

Pitt, nominalizat pentru castigarea premiului la categoria actori intr-un film dramatic, a declarat: “Sunt foarte bucuros ca am fost nominalizat alaturi de colegii mei, actorii din Babel pentru castigarea Globului de aur.

Sunt foarte mandru de acest film si ii felicit pe Alejandro (Gonzalez Inarritu, regizorul filmului), Rinko (Kikuchi), Adriana (Barraza) si Cate (Blanchett). “

Eastwood, cel care are doua nominalizari pentru cel mai bun regizor pentru filmele Flags of Our Fathers si Letters From Iwo Jima, a declarat ca este recunoscator pentru ca i-au fost recunoscute eforturile pentru aceste filme, la care el tine foarte mult.

Starul Meryl Streep, cea care se bate pentru titlul de cea mai buna actrita dintr-o comedie, pentru rolul interpretat in The Devil Wears Prada, a spus ca d-abia asteapta “marea petrecere care va fi organizata cu prilejul acestui eveniment”.

Helen Mirren, a fost nominalizata de trei ori pentru castigarea Globului de Aur, doua dintre nominalizari fiind la aceeasi categorie.

“Ma intrec pe mine insumi, si asta ma enerveaza,” a glumit ea referindu-se la la nominalizarile pentru cea mai buna actrita dintr-un miniserial TV in filmele Elizabeth I si Prime Suspect: The Final Act. Mirren este prezenta si la categoria cea mai buna actrita dintr-un film dramatic, pentru rolul din The Queen.

“Oh, Doamne, este noapte in Anglia”, le-a spus ea celor de la people.com, cand acestia au contactat-o telefonic. “S-a intunecat deja, dar soarele straluceste in inima mea.

Cred ca acesta este efectul pe care il are Globul de Aur asupra mea.” Actrita a adaugat ca aceste nominalizari constituie pentru ea o rcompensa, spunand: “Stiu ce inseamna sa nu fii nominalizat.

Daca simti ca ai facut tot ce ti-a fost cu putinta pentru a iesi bine si nu esti nominalizat devii deprimat si foarte suparat. Incepi sa crezi ca nimeni nu te iubeste si ca toti te urasc. Insa in acest an, pentru mine nu a fost asa. Craciunul vine mai devreme la mine!”.

Marcia Cross a fost nominalizata pentru cea mai buna actrita pentru interperetarea din Desperate Housewives.

Pentru a citi lista nominalizarilor pentru Globurile de Aur 2007 click aici.

HotNews.ro, S.B., 15 dec 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *