LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Thursday, October 28, 2021

Jolie dezvaluie cum s-au indragostit ea si Pitt

Pentru prima data, Angelina Jolie a dezvaluit ce s-a intamplat intre ea si Brad Pitt pe platourile de filmare pentru “Mr. And Mrs. Smith”. Artista a tinut sa sublinieze ca nu a avut niciodata intentia sa le strica lui Brad Pitt si lui Jennifer Aniston casnicia.

“Cand l-am cunoscut pe Brad la realizarea thriller-ului in 2003, nu stiam prea multe despre viata lui personala”, a declarat Jolie. “Era clar faptul ca avea alaturi de el o persoana pe care o iubeste si o respecta. Cred ca noi eram ultimii doi oameni care erau in cautarea unei perechi. Eram multumita sa fiu o mama singura. Brad m-a surprins foarte mult.

Eu credeam ca Brad este o persoana rece, inchisa, din ceea ce auzisem si citisem din presa.”, adaugat actrita.

“Datorita filmului, am sfarsit prin a face impreuna tot felul de lucruri nebunesti si am devenit prieteni foarte buni. La cateva luni am realizat ca de-abia asteptam sa merg la filmari… Ne ajutam cu placere unul pe celalalt si formam o adevarata echipa de lucru.”

Cei doi nu s-au gandit imediat sa aiba o relatie, potrivit lui Jolie. “A durat ceva timp pana cand cand am realizat ca poate fi ceva mai mult intre noi decat credeam. “ Ei au ramas foarte buni prieteni dupa incheierea filmarior si pana cand Pitt si Aniston s-au despartit.

Angelina a adaugat: “Am petrecut mult timp discutand despre ceea ce dorim de la viata si am descoperit ca avem asteptari foarte asemanatoare. Am ramas foarte buni prieteni pentru mult timp. Iar apoi destinul a facut sa se ajunga la un moment in care sa putem fi impreuna.”

De fapt, se pare ca fiul lui Jolie, Maddox, a ajutat la construirea acestei relatii. Intr-o zi, Maddox i-a spus lui Brad “tata”. Referitor la acest moment, Angelina a spus: “A fost uimitor. Ne jucam cu masinute, si dintr-o data l-am auzit pe cel mic spunandu-i lui Brad “tata”. Probabil acesta a fost momentul in care Brad a hotarat sa formam o familie.”

Pitt a spus ca el si Jolie nu se vor casatori pana cand toate cupluruile se vor avea dreptul sa se casatoreasca legal, iar Jolie a spus ca mariajul nu este o prioritate. “Amandoi am mai fost casatoriti, deci nu casatoria tine doua persoane impreuna.”, a declarat ea.

HotNews.ro, S.B., 13 dec 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT