LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Thursday, October 28, 2021

Maserati MC12 Versione Corse, o supersportiva de superlux

Showul auto de la Bologna se anunta pentru amatorii de masini de superclasa un eveniment interesant. Maserati a anuntat ca va aduce la standul propriu una dintre cele mai spectaculoase masini ce intra pe piata sportivelor de superlux, MC12 Versione Corse. Masina nu va fi una de serie, ci va fi vanduta catre o clientela riguros aleasa de producator.

Oricum pretul masinii este unul exclusivist, MC12 Versione Corse costa 1 milion de euro fara taxe, iar fericitii viitor posesori o vor putea conduce inca de la sfarsitul lui 2006.

Masina este construita pe platforma modelului Maserati MC12 GT1, multiplu castigator in campionatul FIA si in cursa de 24 de ore de la SPA. Modelul de serie MC12 Versione Corse are in plus fata de masina de curse 155 de CP (dispune de 755 CP) si un scaun pentru pasagerul din dreapta.

Culoarea oficiala a masinii este albastru (Blue Victory), insa cine plateste peste 1 milon de euro poate sa isi aleaga singur culoarea masinii, dar si o serie de alte optiuni care merg pana la tipul de amortizoare, bineinteles, ajustabile manual.

La Bologna, in standul Maserati vor fi prezentate, pe langa masini, produsele intregii colectii ce poarta logoul italian. Aceasta consta in imbracaminte, birotica sau articole de uz zilnic, toate adresandu-se unui public exclusivist.

StiriAuto.ro, 08 dec 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT