LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Wednesday, October 20, 2021

A aparut numarul 5 din publicatia bilunara ”euROpeanul”

A aparut numarul 5 din publicatia bilunara „euROpeanul” distribuita si editata, intr-un tiraj de 100.000 de exemplare, de Ministerul Integrarii Europene. Ziarul, un proiect Chelgate-EurActiv-Directa, este disponibil in gari, la agentiile de voiaj, in trenurile InterCity, la prefecturi si la centrele de consiliere pentru cetateni.

In acest numar, Neelie Kroes, Comisarul european pentru concurenta, explica politicile comunitare in domeniu si faptul ca pentru echilibrul pietei sunt necesare reglementari stricte, deoarece concurenta loiala pe o piata insemna un pret mai mic pentru consummator.

Adrian Ciocanea, Secretar de Stat in Ministrul Integrarii Europene, explica diferentele intre trei termeni foarte des prezenti in discursul public: aderare, integrare si europenizare.

Tot aici aflam ca de acum inainte Romania va sarbatori in fiecare an, la 1 ianuarie, ziua aderarii, si ca un grup de localnici dintr-o comuna gorjana s-a pregatit sa intampine aceasta zi asa cum se cuvine: au decis sa-si ia soarta in maini si sa porneasca propria afacere, in ciuda oricaror obstacole, sa devina europeni inaintea altora.

Un alt articol arata ca pentru viitorii parlamentari europeni din partea Romaniei, drumul care Strasbourg trece prin Parlamentul Romaniei.

Din pagina dedicata finantarilor aflam ca fermele de animale, producatorii si procesatorii de carne se gasesc in topul celor care au primit finantare in ultimii ani prin programele europene si nationale. Tinerii care doresc sa-si construiasca o cariera europeana pot gasi in paginile ziarului euROpeanul informatiile de care au nevoie pentru a trece de la gand la fapta.

Pentru ca ziarul si-a propus sa fie cat mai aproape de cetateni, realizatorii sai vor fi in permanenta legatura cu cei carora le este destinat: o adresa postala, dar si una electronica (europeanul@chelgate.ro) sunt la dispozitia cititorilor pentru intrebari care isi vor gasi raspunsurile in paginile ziarului, alaturi de raspunsuri la intrebarile primite de Ministerul Integrarii Europene la linia verde „Alo, Europa!”.

HotNews.ro, 04 dec 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT