Nunta anului: Tom Cruise de casatoreste cu Katie Holmes

0

Actorul american Tom Cruise se casatoreste, sambata, cu Katie Holmes, castelul medieval italian Odescalci, din apropierea Romei. Zeci de staruri de la Hollywood sunt asteptate sa participe la ceea ce presa numeste deja “nunta anului”. Asupra evenimentului planeaza inca misterul, chiar daca mai sunt doar cateva ore pana la ceremonie.

Presa nu a aflat daca va avea loc si o cununie civila, pe langa ritualul prevazut de Biserica scientologica al carei adept este mirele. Tot secret este si meniul dupa ce restaurantul a semnat un contract prin care se obliga sa nu-l divulge, in caz contrar fiind obligat sa platesca o amenda e de 935 000 de dolari.

200 de jurnalisti sunt pe picior de razboi, in speranta ca vor reusi sa imortalizeze evenimentul. Deocamdata, fotoreporterii au surprins vedetelor Victoria si David Beckham, Jennifer Lopez, Jim Carrey, Brooke Shields, Will Smith.

Potrivit mai multor media, ceremonia va avea loc la ora 16.00 GMT.

Edilii oraselului italian Bracciano, unde se oficiaza casatoria, au decis sa inchirieze ferestrele cu vedere buna catre castelul unde se va desfasura evenimentul. Hotelurile din zona au fost luate cu asalt. Un milion de curiosi se adunasera, sambata dimineata, in piata centrala din oras.

La nunta celor doi, va canta tenorul Andrea Bocelli, scria site-ul entertainmentwise.com.

Un prieten a lui Bocelli a declarat: “Cei doi l-au rugat sa vina sa cante pentru ca lui Katie ii place foarte mult “Ave Maria”. Acest lucru ii va da ceremoniei o tenta catolica, ceea ce inseamna foarte mult pentru ea.”

Rochia de mireasa a lui Katie a fost creata de Giorgio Armani, ca si celelate tinute care vor fi purtate de Tom si Katie pe parcursul acestui weekend.

Tom Cruise, de 44 de ani, este la treia casatorie iar mireasa, cu 17 ani mai tanara, se casatoreste pentru prima data. Cei doi au impreuna o fetita, Suri, in varsta de sase luni.

Ei au hotarat ca nunta sa aiba loc in Italia pentru ca acolo s-a nascut relatia lor, in timp ce Tom filma pentru “Misiune Imposibila 3” la Roma.

HotNews.ro, C.N.A., 18 nov 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *