Loredana, cu “Nasul” Coppola la discoteca

0

Regizorul american Francis Ford Coppola si cantareata Loredana Groza au dansat pe rupte intr-o discoteca din Bucuresti.

Vedetele de la Hollywood au de obicei o viata particulara foarte discreta, ferindu-se de ziaristi si mai ales de paparazzi. Nu este insa si cazul celebrului regizor Francis Ford Coppola, care nu s-a sfiit sa danseze intr-un club bucurestean alaturi de Loredana Groza si de alti invitati ai petrecerii „Beau Monde” de joi seara.

Deja un obisnuit al petrecerilor mondene din Bucuresti, Coppola a ajuns la clubul „Gaia” din Floreasca in jurul orei 22.00 si a participat la petrecerea care a urmat premiilor revistei „Beau Monde”, la invitatia Loredanei Groza. Aceasta s-a numarat, de altfel, printre cei premiati cu un „Glob de Cristal”.

Imediat cum a sosit, regizorul american s-a asezat alaturi de cantareata romanca si nu s-a mai dezlipit de ea o ora, cat a stat la petrecere. Coppola parea ca se simte bine in atmosfera disco a locului si permanent a batut ritmul melodiilor cu piciorul. A mancat sushi, a comandat votca tonica si i-a urmarit amuzat pe dansatorii din ring.

Cativa dintre acestia l-au remarcat si au venit sa-i ceara autografe ori sa se fotografieze impreuna cu el. Amabil, regizorul nu i-a refuzat, ba chiar si-a scos telefonul si a inceput sa fotografieze si chiar sa-si faca poze cu cei care luau loc langa el. La un moment dat, Coppola i-a fotografiat unei doamne piciorul si i-a aratat apoi imaginea Loredanei.

Evenimentul Zilei, Florin Ghioca, 18 nov 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *