LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Thursday, July 29, 2021

Directorii generali ai Romgaz si Electrica au fost suspendati

Directorii generali ai Electrica, Nicolae Coroiu, si Romgaz, Alexa Iakob au fost suspendati din functii pentru 30 de zile, potrivit NewsIn. Corpul de control al ministrului economiei a demarat o ancheta in urma mai multor sesizari care acuza nereguli in achizitii.

Codrut Seres i-a suspendat pe cei doi directori generali pentru o perioada de 30 de zile, timp in care Corpul de control al ministrului va face verificarile de rigoare.

Autoritatea de Control a Guvernului a demarat un control la Complexele Turceni si Rovinari si la Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO), dupa ce a primit mai multe sesizari referitoare la nereguli in administrarea acestor companii.

“Am cerut demararea acestui control pentru verificarea mai multor aspecte si pentru ca ni s-au sesizat posibile nereguli. In principal vom verifica tot ceea ce inseamna achizitii facute de complexele energetice si de SNLO”, declara, marti, ministrul delegat Cristian David.

La finele lunii mai a acestui an, MEC a anuntat finalizarea unui control la complexele energetice Turceni si Rovinari, in urma caruia s-au constatat mai multe nereguli in contractele de furnizare a energiei electrice.

Raportul Corpului de control al ministrului economiei arata ca Electrica ajunsese sa cumpere electricitate de la producatorii de stat prin intermediul unor companii private.

HotNews.ro, 17 nov 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT