In timp ce afacerea lui Gigi Becali, cu un teren bine cotat din Baneasa, tine prima pagina in Gandul si Jurnalul National, patronul Stelei ramane in atentia presei – EVZ, Cotidianul, Romania Libera – prin suspendarea de 18 luni si amenda maxima pentru afirmatii injurioase si xenofobe la adresa unor arbitri si a patronilor CFR Cluj.

Crestinul Becali se incaiera cu un samsar turc pe zestrea Pomicolei Baneasa

Un teren din nordul capitalei a devenit camp de lupta pentru doua dintre cele mai puternice grupari de tranzactii imobiliare din Romania. Sectorul ravnit de samsarii de terenuri este fix la iesirea din Bucuresti, vizavi de Aeroportul Bucuresti-Baneasa, si apartine Statiunii de Cercetare si Dezvoltare Pomicola Baneasa. Un metru patrat de teren ar valora pe piata intre 1.500 si 1.700 de euro!

In acest moment, a intrat in lupta o alta grupare de samsari de terenuri. Cei care au contraatacat sunt turcii de la Florom Prodimpex SRL.

Integral in Gandul

Federatia Romana de Fotbal i-a luat lui Becali boii de la Maybach

Gigi Becali s-a distrat copios ieri, pe seama deciziei luate de Comisia de Disciplina. „Mi-au facut un mare bine. M-au martirizat! Inima mea ar fi multumita ca de maine sa fie dreptate in fotbal. Ma afecteaza asa de tare suspendarea de nu mai pot! N-am nicio functie la Steaua. Nici de finantator, nici in Consiliul de Administratie.

Este normal sa se ia masuri, pentru ca nu putem face fiecare ce vrem. Suport aceasta sanctiune, le dau banii, pentru ca trebuie sa respectam legea, buna sau rea, cum o fi. 15 ani si jumatate trebuiau sa ma suspende si sa ma amendeze cu un miliard si trei sute de milioane de lei”, a hohotit Becali.
Integral in EVZ

Colectionarul Gigi

n urma cu o luna, Becali mai fusese suspendat opt luni si amendat cu 5.000 de lei, dupa declaratii calomnioase la adresa presedintelui FRF, Mircea Sandu, despre care afirmase ca „a primit bani ca sa cistige altii campionatul“.

Dupa ce „operatiunea nepotul“ a dat gres, Becali neconvingind comisia ca nu are calitatea procesuala, rudele sale fiind proprietarii oficiali ai clubului, finantatorul ascuns in loja din Ghencea a facut bascalie de decizia FRF.

„Si ce daca m-au suspendat si m-au amendat? Ce sa-mi faca ei mie, sa-mi ia boii de la bicicleta? Eu voiam sa-mi dea o amenda mai mare, vreo 250 de milioane, ca poate au si ei nevoie de bani“, a declarat Becali pentru NewsIn.

Conform regulamentelor, suspendarea presupune ca Becali sa nu mai semneze vreun document oficial, ceea ce oricum nu se intimpla pentru a evita sechestrul lui Bodu din cauza datoriilor istorice.

Integral in Cotidianul

FRF i-a interzis lui Gigi Becali orice activitate legata de fotbal

La finalul derby-ului din etapa a VIII-a a Ligii I, Becali l-a facut “hot” si “spaganagiu” pe arbitrul Sorin Corpodean, acuzandu-l ca a favorizat echipa Dinamo. Oficialul stelist l-a atacat si pe asistentul Miklos Nagy, pe care l-a numit “tusier ungur”.

Finantatorul echipei Steaua a vorbit despre o conspiratie, sustinand ca asistentul i-a semnalizat lui Corpodean presupusa lovitura a lui Thereau asupra dinamovistului Moti pentru a favoriza CFR Cluj.

In ceea ce priveste declaratiile facute de presedintele clubului Poli Timisoara, Marian Iancu, si de conducatorul lui FC National, Constantin Iacov, acesta a fost amanat pentru o data ce va fi anuntata ulterior.

De asemenea, a fost amanata analizarea memoriului depus de FC National privind suspendarea jucatorilor John Wayne Srhoj si Agunbiade Abiodun, gruparii bancare cerandu-i-se sa aduca noi probe la dosar.

Integral in Romania Libera

HotNews.ro, 11 nov 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *