LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Thursday, July 29, 2021

Steaua anesteziata

Steaua a ratat apropierea de Dinamo, obtinind doar un punct in deplasarea de la Piatra Neamt.

Bucurestenii nu s-au putut adapta stilului atletic al nemtenilor (antrenati de un preparator fizic – Vasile Silaghi), care au aglomerat centrul si au alergat cit sa anuleze diferenta valorica.

O singura certitudine in efectivul lui Olaroiu – portarul Cernea a salvat doua situatii uriase ale gazdelor.

Dezamagiri pe linie: Banel Nicolita, desemnat capitan pentru a depasi socul autogolului de la Madrid, nu a iesit din limitele jocului lipit de tusa dreapta.

Primit initial cu simpatie, Banel a fost tachinat spre final de spectatori: “Jardel, vezi ca ti-a facut Cleopatra Stratan o dedicatie – Nicolita, te-astept si la cealalta portita!”

Thereau, preferat titular pentru statura, nu a cistigat niciun duel. Fundasii centrali Goian si Ghionea au inceput sa comita erori de necrezut pentru calitatea aratata acum o luna.

Dar marea deceptie a fost Nicolae Dica. Finantatorul echipei G. Becali l-a criticat dur: “Marele Dica are contract de 150 000 de dolari si nu joaca decit la misto, cu pase cu calciiul! El nu se mai oboseste cu Ceahlaul, doar cu Madrid vrea sa joace! Viseaza la echipe de afara, dar va spun eu ca nu are nicio oferta!”

Antrenorul Cosmin Olaroiu, neinspirat, a tradat o nervozitate excesiva la finalul intilnirii. Tehnicianul nu a venit la conferinta de presa, motivind “sunt plecat de 40 de zile de acasa, mai lasati-ma cu ziaristii!” Imediat dupa meci, declarase la TVR: “Nu meritam victoria. Am jucat slab”.

HotNews.ro, 06 nov 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT