Clientii Vodafone pot efectua apeluri in roaming la tarife nationale in toate tarile UE

0

Vodafone Romania a extins, incepand de miercuri, optiunea Vodafone Passport in toate cele 25 de tari membre ale Uniunii Europene, astfel incat clientii companiei pot efectua apeluri in roaming la tarife nationale, in schimbul unei taxe de conectare per apel, a anuntat operatorul de telefonie mobila.

“Peste 215.000 de clienti utilizeaza optiunea Vodafone Passport, de la lansarea acesteia, in iunie 2006”, a spus Liliana Solomon, chief executive officer, Vodafone Romania.

Optiunea poate fi activata gratuit de catre toti clientii companiei. Taxa de conectare per apel este 1,20 dolari fara TVA pentru cei care folosesc una dintre cele cele 25 de retele din tarile Uniunii Europene, la care se adauga Elvetia si Albania.

Serviciul este disponibil si in afara Europei, in tari precum Australia, Noua Zeelanda si Japonia. Pentru retelele Vodafone Australia, Vodafone Noua Zeelanda si Softbak Mobile Corporation Japonia, taxa de conectare per apel este 2,40 dolari fara TVA.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group, detinea la sfarsitul lunii iunie peste 6,7 milioane de clienti. Grupul Vodafone are divizii in 27 de tari si retele partenere in alte 33 de tari. In perioada mentionata numarul clientilor grupului a ajuns la peste 186,8 milioane clienti in intreaga lume.

Principalul concurent al Vodafone pe piata de telecomunicatii din Romania, operatorul Orange avea la sfarsitul primului trimestru al acestui an 7,1 milioane de clienti.

HotNews.ro, D.C., 02 nov 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *