LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Monday, September 28, 2020

Cine salveaza pe National?

Fostul international Jean Vladoiu a fost prezentat in calitate de antrenor al echipei FC National, locul 15 in Liga 1. El va fi ajutat de secundul Liviu Ciobotariu, produs al clubului din Cotroceni.

Jean Vladoiu a fost promovat astfel la prima divizie, chiar daca in Liga 2 nu a impresionat. In momentul numirii in Cotroceni, Vladoiu antrena pe FC Snagov, ultimul loc in esalonul secund.

Presedintele Constatin Iacov incearca prin aceasta mutare sa isi asigure “spatele” in batalia (interminabila) cu seful LPF, Dragomir.

Prietenia lui Vladoiu cu Ionut Lupescu (director in FRF) este de notorietate. Elocventa este si aparitia publica a lui Florin Prunea, mina dreapta a lui Lupescu in federatie, care a luat partea lui FC National in cazul celor doi fotbalisti, Shroj si Abiodun, pe care impresarul Marcel Popescu cauta sa ii transfere la Timisoara.

“Prunea m-a injurat si mi-a vorbit in termeni de birjar. M-a amenintat ca daca ii duc la Poli, nu ii declara liberi de contract”.
Marcel Popescu, impresar

“E suparat pe mine pentru ca saptamina trecuta a primit o amenda de 20 000 de euro pentru incalcarea regulamentului… Am inteles ca a facut in timp multi bani negri la National, dar nu am dovezi”.
Florin Prunea

HotNews.ro, 26 oct 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT