LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup
Arhivă Stiri

Wednesday, October 21, 2020

Internetics 2006: Premiantii web-ului romanesc

Editia a sasea a festivalului Internetics s-a incheiat miercuri seara, iar cele trei competitii distincte si-au aflat castigatorii: Webstyler la categoria Web Promo, www.protv.ro si www.mami.ro la Web Space si MRM Partners la Web Graphic.

Web Promo s-a dovedit a fi cea mai atractiva competitie din concurs, numarand peste 200 de inscrieri. Competitia i-a avut ca si castigatori pe cei de la Webstyler, desemnata Web Agentia Anului.

“Suntem cea mai buna agentie de comunicare online din Romania pentru ca oferim toate serviciile de comunicare si dezvoltare pe Internet, pentru ca avem un portofoliu de clienti care inteleg ce inseamna comunicarea web si mai ales pentru ca avem o echipa care a facut lucruri exceptionale in ultimul an”, a declarat in webstyler Bogdan Nitu, General Manager & Strategy Director al agentiei.

In competitiaWeb Space trofeele Platinum Icon au revenit lucrarilor www.protv.ro si www.mami.ro.

“200% – Cam atat a fost randamentul nostru la Internetics. Adica am inscris o lucrare (protv.ro) si am luat doua premii (Webspace sectiunea Media si Platinium Icon in competita Webspace)” declara Catalin Tenita, Managing Partner TreeWorks, realizatorii www.protv.ro.

Castigatorii competitiei Web Graphic au fost MRM Partners, care au participat cu lucrarea www.romautentic.ro . Echipa de realizatori a declarat ca premiile obtinute “inseamna pozitionarea perfecta: confirmarea creativitatii prin Platinum Icon si Internetics Gold Icon la Visual Desing si a eficientei prin trofeul Web Promo – produse de consum rapid”.

Asa cum afirma Daniel Schutzsmith, membru in juriul de anul acesta, aceste lucrari ar putea concura oricand cu cele premiate la competitii internationale, s-ar putea transforma intr-un punct de referinta in ceea ce priveste utilizarea celor mai inovative si avansate practici de folosire a Internetului.

HotNews.ro, L. Gliga, 19 oct 2006Comment Form

  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
  • sorin: Buna seara,stiind ca suntei un om cu mare credinta in dumnezeu,si un familist co
  • Bogdan: Multumesc mult, chiar ma ajuta mult site-ul :)
  • Corina: Buna ziua. Am o biblie foarte veche pe care am obtinut-o cu greu in urma unui vi
  • mircea tocaciu: ASI DORI SA VORBESC CU DOMNIA SA SI SA-I MULTUMESC CE AFACUT PENTRU STEAUA SINT