7 October 2024

Profit de 17,8 milioane euro pentru MultiversX, compania românească ce stă în spatele criptomonedei Elrond. Al 3-lea cel mai mare profit din județ, după Romgaz și Transgaz

0

MultiversX Labs SRL, companie care și-a schimbat numele din Elrond Network SRL, anul trecut, a înregistrat în 2022 un profit net de 89 milioane de lei (17,8 milioane de euro), cel mai mare înregistrat în acest an, după companiile medieșene Romgaz și Transgaz.

Conform datelor studiate de Turnul Sfatului dinlistefirme.ro și topfirme.com, Romgaz a a înregistrat anul trecut un profit net de 575,4 milioane de euro, în timp ce Transgaz a avut un profit de 83,1 milioane de euro.

Aici puteti investi in proiectul celor de la MultiversX (fostul Elrond)!

MultiversX Labs SRL este a treia societate, la capitolul profit, după cele două societăți ce activează în domeniul extracției și transportului de gaz.

Societatea care dezvoltă critpmoneda Elrond (EGLD) a raportat la ANAF, în 2022, o cifră de afaceri de 12,8 milioane de lei, un profit net de 89 de milioane de lei și active imobilizate în valoare de 172 de milioane de lei (34,4 milioane de euro). Societatea susține că a avut un număr mediu de angajați de 67 de persoane.

În 2021, societatea care atunci purta numele de Elrond Network SRL, raporta o cifră de afaceri de 14,5 milioane de lei și un profit net de 15 milioane de lei, la un număr mediu de angajați de 39 de persoane.

”Un ecosistem tehnologic pentru noul internet”

După această societate, în topul celor mai performante societăți din județ sunt Automecanica Mediaș (profit de 14,5 milioane de lei), GLS General Logistics Sysystems România SRL (13,9 mil. euro), Scandia Food SRL (13,5 mil. euro), Con-A Operations SRL (6,1 mil. euro), TOTAL NSA SRL (5,8 mil. euro), BMI România Sisteme de Învelitori SRL (5,6 mil. euro) și SIMEA Sibiu SRL (5,2 mil. euro).

Criptomoneda dezvoltată de Multivers X este cotată acum la o valoare de 124 de lei, în scădere față de începutul anului, când se tranzacționa cu aproximativ 200 de lei. Valoarea criptomonedei este însă în scădere dramatică, după un vârf din noiembrie 2021, atunci când pentru o scurtă perioadă de timp moneda avea o valoare de peste 2.300 de lei.

„Elrond este un protocol blockchain care încearcă să ofere viteze de tranzacție extrem de rapide prin utilizarea segmentării blockchain sau „sharding”. Proiectul se descrie ca fiind un ecosistem tehnologic pentru noul internet, care include fintech, finanțe descentralizate și Internet of Things. Potrivit surselor, platforma sa de execuție a contractelor inteligente este capabilă să realizeze 15.000 de tranzacții pe secundă, cu o latență de șase secunde și un cost de tranzacție de 0,001 USD.

Blockchain-ul are un jeton nativ cunoscut sub numele de eGold sau EGLD, care este utilizat pentru plata taxelor de rețea, pentru mizare și pentru recompensarea validatorilor.

Elrond a fost anunțat pentru prima dată în august 2019, iar rețeaua sa principală a intrat în funcțiune în iulie 2020”, se precizează pe site-ul coinmarketcap.com.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *