Printr-un proiect finanțat de BERD producătorul român de ciorapi și șoșete LAROM și-a lansat magazinul online pentru creșterea vânzărilor!

0

Magazinele online nu mai sunt de mult un moft, ci o necesitate. In special in acest context al pandemiei de COVID-19, regula privind distantarea si siguranta cetatenilor trebuie respectata de noi toti, ceea ce face ca aparitia unui nou magazin online sa fie mai mult decat binevenita.

Printre nou-venitii din aceasta lume virtuala a shoppingului se numara si producatorul roman de ciorapi si sosete LAROM.

De curand, acest producator a lansat magazinul online, atat de asteptat de clienti. Pe site puteti gasi sosete pentru femei, copii sau barbati, de calitate superioara, produse exclusiv in Romania. Acest magazin online, in afara de contextul pandemiei, vine la un moment cat se poate de oportun daca tinem cont ca mai este putin si vom sarbatori Craciunul.

Adesea, de Craciun, printre cele mai populare cadouri regasim sosete pentru barbati, pentru femei si pentru cei mici.

De ce sa cumparati sosete si ciorapi cadou de sarbatori?

  1. Sosetele nu va “sparg” bugetul

Preturile sosetelor variaza la fel de mult ca si formele, lungimile si dimensiunile lor. Exista sosete scumpe de designer care sunt cu un pret adesea exagerat, dar exista si sosete minunate, precum cele de la LAROM, care costa mai putin decat o cafea dubla. Aveti nevoie de un cadou de Mos Craciun, un cadou de Mos Nicolae sau chiar pentru o zi de nastere? O pereche de sosete pentru barbati, sosete pentru femei sau sosete pentru copii poate umple punga de cadou si nu va va lasa nici portofelul gol.

  1. Sosetele sunt confortabile.

O persoana draga se plange mereu ca are picioarele reci, in special iarna? Atunci cumparati-i o pereche de sosete de calitate, confortabile si calduroase de la LAROM. Este un mod placut de a-i arata ca ati fost anteti la aceasta problema. In plus, puteti alege chiar mai bine decat o pereche clasica de sosete si anume sosete medicinale din bumbac si fara elastic, recomandate inclusiv persoanelor care au diabet. 

  1. Sosetele sunt articole atemporale si care nu tin cont de varsta

Cand vine vorba de anumite produse de imbracaminte, trebuie sa tinem cont de varsta persoanei careia ii facem cadoul. De exemplu, nu putem sa ii oferim un tricou cu Mickey Mouse unei femeie de 40-50 de ani, dar nici o fusta office unei adolescente de 16 ani.  Din fericire, sosetele se afla intr-o zona neutra. Acestea sunt produse fara varsta. Iar acest lucru va va ajuta sa scapati putin de stresul cauzat de cumparaturile de sarbatori, cel putin pentru un articol din lista de cadouri. Ambalarea unei perechi de sosete de calitate de la LAROM intr-o cutie frumoasa va va permite sa sa oferiti oricui ceva util. 

  1. Sosetele se potrivesc usor

Ati incercat vreodata sa cumparati un pulover sau pijamale pentru cineva cand nu stiti marimea? Sau le cunoasteti dimensiunea, dar fiecare magazin comercializeaza propriile marimi? A cumpara articole de imbracaminte, in special online, este ca si cum ati juca la loterie, fie ca este vorba de voi sau de altcineva. Cu toate acestea, daca cumparati sosete si cunoasteti dimensiunea pantofului destinatarului, aveti si dimensiunea sosetei. 

  1. Sosetele sunt pentru orice gust

Exista o pereche de sosete pentru aproape orice ocazie, dar si pentru orice preferinta. La LAROM, fie ca doriti sosete simple, cu model, albe sau colorate, veti gasi ceva pe gustul vostru sau al celor carora le este destinat cadoul. 

In concluzie, faptul ca LAROM si-a deschis magazinul online nu poate decat sa ne bucure si sa ne ofere un motiv in plus pentru a face cumparaturi in acesta perioada. Este simplu sa puneti comanda si, in doar cateva zile, sosetele vor ajunge acasa. Fie ca faceti comanda acum sau cu cateva zile inainte de sarbatori, LAROM isi va onora clientii, oferindu-le cele mai bune sosete de productie exclusiv romaneasca.

LAROM este una dintre cele 13 companii romanesti care au beneficiat de sustinerea BERDpentru dezvoltarea magazinului online in colaborare cu Blugento, in cadrul unei initiative sprijinite de Platforma europeana de consiliere in materie de investitii, cu finantare din partea Uniunii Europene. Din 1993, mai mult de 900 de companii au fost ajutate sa se dezvolte prin proiecte de consultanta implementate cu sprijinul BERD. Din totalul intreprinderilor beneficiare, 73% isi cresc cifra de afaceri cu 32%, in timp ce 60% isi sporesc productivitatea pe masura ce se extind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *