Fii in pas cu moda cu noii bocanci de dama de la Boutique Arena

0

Sezonul rece te mentine in pas cu moda, cu noii bocanci de dama de la Boutique Arena. Modelele pana la glezne sau cele inalte, pe gamba sunt nelipsite din toamna si iarna lui 2017.

Realizati din piele ecologica lucioasa sau intoarsa, bocanii de dama pot fi purtati la orice tinuta stilata sau la cele casual. Avantajele majore ale acestor incaltari de toamna sunt designul confortabil si captuseala imblanita ce pastreaza caldura.

Talpa joasa cu zimti este ideala la iesiri pe vreme ploioasa sau chiar pe zapada, avand un efect antiderapant. Imbinand simtul estetic cu cel practic, acesti bocanci de dama de la Boutique Arena sunt o invitatie la frumusete si confort.

In culori vesele de roz, rosu sau clasicul alb sau negru, bocancii pot fi purtati cu incredere la jeansi sau tinute elegante si feminine. Pentru femeile indraznete care vor sa aiba un look glamour, Boutique Arena le ofera o gama variata de ghete cu toc sau cizme cu platforme.

Mereu inspirate de paradele de catwalk, femeile isi pot alege modelele potrivite pe stilul vestimentar cu usurinta. Pentru fetele pasionate de moda grunge, cu influente rock, acesti bocanci de dama negri sunt un must-have.

Designul clasic de tip army este perfect pentru zilele ploioase si outfiturile cu jeansi. Fie ca ii porti la blugi rupti, skinny sau pur si simplu la o pereche de leggings, acestia iti vor face ziua mai frumoasa. Bocancii negri sunt si usor de combinat la alte nuante, pastrand un ton cromatic dinamic.

Alaturi de o jacheta neagra din piele sau un ghiozdan negru poti obtine un aspect casual de top. Pielea ecologica intoarsa este tratata sa reziste la umiditate, fiind usor de curatat. Talpa moale are un design ergonomic, ce mentine piciorul intr-o pozitie comoda. Femeile care vor sa iasa in evidenta si prefera look-ul elegant, pot purta o pereche de bocanci de dama roz.

Culoarea pastelata si materialul din piele intoarsa sunt doua atu-uri in alegerea unei incaltari ideale in sezonul rece. Rupe monotonia anotimpului ploios, cu bocancii potriviti stilului tau.

Rafinate si glamour, sau pur si simplu casual, tinutele tale sunt complete din cap pana-n picioare cu Boutique Arena. Materialele moi si captuseala imblanita iti pastreaza picioarele calde, oriunde ai merge.

Alege sa combini functionalitatea cu frumusetea unor incaltari de sezon si sa arati perfect in orice moment. Poarta cei mai versatibil bocanci de dama si indrazneste sa te bucuri de un look vesel si colorat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *