Cum sa-ti amenajezi casa cu o comoda TV

0

Interiorul casei poate fi mobilat si utilat in spatiul destinat relaxarii, cu o comoda TV de la Modela. Fie ca e amplasata in dormitor sau in living, aceasta piesa de mobilier este de un real ajutor in decoratiunile interioare.

Cu un design practic si de efect, comoda din lemn este o piesa centrala in amenajarea camerelor cu televizor. Alaturi de o canapea extensibila si o biblioteca sau un dulap multifunctional, spatiul poate fi completat cu noul magazin online de la Modela.

Rafturile de pe o comoda TV pot fi aranjate cu CD-uri, jocuri, playstation, telecomenzi si alte acceorii folosite pentru electronice. Chiar si piesele decorative de genul vazelor sau al tablourilor pot fi amplasate in compartimentele speciale.

Fie ca sunt lasate in nuante natur, sau sunt vopsite pe pal rezistent, comodele pentru televizor imbina utilul cu placutul.

Culorile diversificate si modelele abstracte sau clasice ale acestora contribuie la crearea unui decor rafinat. Realizate pe diverse dimensiuni, aceste corpuri de mobilier se pot amplasa in orice camera.

De la culori tari, cum ar fi rosu, turcoaz sau galben, pana la alb, crem sau gri deschis, fiecare client isi poate alege nuanta dorita pentru o camera personalizata.

Tratata cu lac rezistent, comoda TV este o piesa de mobila care se pastreaza perfect mai mult timp, oricare ar fi tendintele in decorari.

Comoda TV din lemn brun

Un design practic, indicat in camerele mici este cel de la o comoda TV din lemn brun. Modelul usor de amplasat este compact, fiind prevazut cu un sertar special pentru accesoriile din casa. Aceasta comoda este realizata cu un blat pentru televizor si un sertar acoperit.

Indicata in camerele de zi, cum ar fi salile de meeting, sau camerele de receptie dintr-un birou sau in sufragerii, comoda este piesa practica de care ai nevoie.

Cu picioare scurte aranjate in diagonala, aceasta are mai multa stabilitate, fiind potrivita si televizoarelor cu plasma, de marimi mari.

Se poate asorta cu o masuta de cafea in aceasi culoare, completand setul de mobilier pentru sufragerie.

Comoda TV cu rafturi albe si maro

Avand un design util si atragator, aceasta comoda TV cu rafturi albe si maro se poate amplasa in orice camera spatioasa.

Modelul are 4 compartimente medii, usor de aranjat cu piese de arta si a obiecte decorative. Comoda moderna aduce un plus de luminozitate prin cromatica placuta, inspirata de naturaletea copacilor.

Formatul acestei piese de mobilier este unul inedit, ce se pliaza pe orice gusturi in materie de design interior.

Alege calitatea si acorda-ti timp sa redecorezi cu o comoda TV superba, de la Modela!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *