Eficientizeaza spatiile inguste din casa ta cu o masa plianta din gama Modela

0

O masa plianta poate rezolva usor problema unui spatiu restrans. Fie ca vorbim de un living, o terasa sau un birou de dimensiuni restranse, acest tip de masa poate fi solutia perfecta.

Daca judecam din punct de vedere al tendintelor de design, eficientizarea spatiilor mici este mereu pe lista de obiective a designerilor. Curentul minimalist a adus cu sine noi solutii pragmatice si cu impact stilistic in amenajarile interiore.

Gama Modela gazduieste o multitudine de piese de mobilier de cea mai buna calitate, in ton cu trendurile. O mare parte din aceste piese, precum o masa plianta, poate solutiona grija spatiului si a designului usor.

Alege o masa plianta perfecta pentru nevoile tale!

Masa extensibila Carizma alb, poate fi o alegere perfecta pentru tine. Designul modern iti aduce un refresh de stil, in timp ce dimensiunile reduse si functia de pliere o fac usor de amplasat intr-o loc nespatios. O poti folosi in dormitor, ca o masuta de toaleta, pentru mai mult confort. Poate fi amplasata usor in living, de cate ori primesti vizite din partea prietenilor. Terasa poate fi mai primitoare daca alegi sa o asezi intre doua scaune de relaxare. Tu alegi!

Ai nevoie de o masa plianta pentru living sau bucatarie? Modela iti ofera solutia perfecta: Set Masa Extensibila cu 4 scaune,Elt 01. Nuantele moderne o fac usor de inclus in aproape orice tip de decor. Acest set este perfect pentru mesele in familie sau pentru clipele frumoase petrecute alaturi de musafiri. In plus, designul iti va da senzatia ca esti la o masa chic de restaurant. E atat de usor sa transformi mesele cu cei dragi in clipe pretioase de care sa iti amintesti cu drag!

Intregeste decorul cu alte piese de mobilier Modela!

In magazinul online de mobila Modela poti gasi o multitudine de alte piese de mobilier care sa iti transforme casa intr-o declaratie de bun gust. Fie ca vorbim de o canapea extensibila, un coltar, mobila de dormitor sau un simplu fotoliu, fiecare dintre acestea va aduce plus valoare in casa ta. Descopera intreaga gama de mobila pe site!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *