Samsung lanseaza smartphone-ul Galaxy S7 intr-o noua culoare

0

blue-coral-flatÎntr-o nouă încercare de a atrage cât mai mulți cumpărători pentru singurul flagship rămas în viață, Samsung anunță disponibilitatea modelului Galaxy S7 într-o culoare nouă.

Eliminarea prematură a smartphone-ului Note 7 a lăsat Samsung cu o mare gaură în buget și un brand șifonat. Pentru a limita pagubele, una dintre tacticile companiei implică redirecționarea utilizatorilor rămași fără Note 7, către Galaxy S7.

După ce a oferit o reducere de 100 de dolari și un program de upgrade care consta în reducerea la jumătate a prețului la Galaxy S7 pentru cei care se obligau să cumpere viitorul top de gamă, Galaxy S8, acum coreeni vin cu o nouă culoare pentru Galaxy S7.

Blue Coral, o nuanță metalică de albastru deschis, era una dintre culorile sub care Samsung a lansat Note 7. Acum, că acesta nu mai există, Samsung folosește culoarea în producția lui Galaxy S7, pentru a tenta utilizatorii atrași de culoarea respectivă la Note 7.

Primele țări în care varianta Blue Coral este disponibilă sunt Taiwan și Singapore. Samsung promite, însă, că aceasta va ajunge și în alte regiuni ale lumii, fără să dea, însă, o dată privind disponibilitatea.

În rest, noua versiune de Galaxy S7 nu diferă cu nimic față de modelul original, nici ca design, nici ca dotări tehnice. Are același procesor Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM și ecran de 5,5 inch cu rezoluție 1440 x 2560 pixeli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *