LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Wednesday, November 22, 2017

Concluziile unui play-off angoasant

liga1Sezonul din Liga 1 a ajuns la capăt pentru echipele din play-off, iar tabloul de final arată că presiunea a paralizat unele combatante, a adus prea mulți nervi în alte tabere, doar o echipă reușind să o gestioneze cu maturitate până la sfârșit – este vorba, evident, de Astra, cea care a devenit campioană cu o etapă înainte de final.

Echipa antrenată de Marius Șumudică a continuat și în play-off forma bună din sezonul regulat, chiar dacă unii se așteptau ca Alb-Negrii să se dezumfle după înjumătățirea punctelor, o regulă care i-a dezavantajat în mod clar, dar care a contribuit la relansarea competiției.

Meritul giurgiuvenilor este acela că au luat situația ca atare, înțelegând că lucrurile frumoase făcute în sezonul regulat trebuie date uitării pentru a face loc altora și mai frumoase. În ciuda presiunilor de tot felul, Șumudică a menținut grupul unit și concentrat pe un obiectiv pe care l-a urmărit cu o tenacitate feroce, iar Astra se gândește acum la Liga Campionilor, fapt subliniat și de http://extra.bet365.com/news/ro/.

Deși a avut un sezon regulat mai puțin inspirat, asta și din cauza problemelor la nivelul băncii tehnice, Steaua a început play-off-ul bine, cu un egal și patru victorii în primele cinci etape, însă nu a reușit să mențină ritmul exact atunci când avea mai mare nevoie s-o facă. Într-o săptămână a patimilor pe care șefii clubului au refuzat să o ia în calcul, Roș-Albaștrii au remizat acasă cu coșmarul Dinamo, rivala de moarte pe care nu au putut s-o învingă în șase meciuri jucate în acest sezon, și au pierdut pe terenul Astrei. Deși mai păstrau o șansă infimă la tilu, aceasta s-a dus odată cu o altă remiză în propriul fief, de data asta în fața Pandurilor, meci care a pus practic capăt luptei la titlu.

Gorjenii au avut o echipă redutabilă în actuala stagiune, însă problemele financiare i-au lovit exact la începutul play-off-ului, când aveau nevoie de liniște și stabilitate. Cu un Edi Iordănescu mult prea nervos pentru vârsta lui, dând indicații mai mult la telefon, din tribună, decât de pe banca tehnică, Pandurii Târgu Jiu nu a avut forța să se bată cu adevarat la titlu, chiar dacă a avut o singură înfrângere în play-off, performanță pe care a mai reușit-o doar Steaua. Minerii au mai înregistrat trei victorii și șase remize, demonstrând că sunt o nucă greu de spart, dar atât. Pentru a te bate la titlu, trebuie să fii totuși la capătul celălalt al ciocanului.

dinamo
Foto: www.flickr.com

Dinamo și-a propus o clasare pe podium, însă, la fel ca și în cazul Pandurilor, egalurile, tot șase la număr, i-au încetinit ascensiunea. Jucătorii au dat ce au avut mai bun atunci când au întâlnit Steaua, dar maximum ce au putut obține a fost tot remiza, un rezultat care i-a mulțumit însă de fiecare dată, fapt care trădează o mentalitate încă nepregătită pentru marea performanță.

Fără îndoială, marea dezamăgire a play-off-ului a reprezentat-o Viitorul Constanța. Echipa din Ovidiu s-a luptat admirabil și eficient în sezonul regulat, însă a capotat lamentabil în play-off, după ce managerul său tehnic, Gheorghe Hagi, a anunțat că jucătorii sunt pregătiți să facă o surpriză mare. A fost o greșeală strategică a Regelui, care a pus o presiune mult prea mare pe umerii unor jucători tineri, chiar dacă printre ei s-au aflat și câțiva fotbaliști cu experiență.

Ultima echipă din play-off, ASA Târgu Mureș, a avut o evoluție în ton cu intrarea în insolvență. Debusolați din cauza incertitudinii viitorului, jucătorii au avut prestații modeste, iar echipa ardeleană a fost singura care nu a obținut nicio victorie în cele 10 etape. Ultimul rezultat înregistrat marți seară contra Stelei, 1-4, vorbește de la sine despre dezastru.
Comment Form

  • voyance gratuite par mail rapide: Penso, e attraverso tutti gli articoli, che tu abbia padroneggiato il tuo sogget
  • voyance Email: Record eccellente, continua in questo modo
  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te
  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc