videochat_shower_showIn ultimul timp am acceptat sa fac orice, aproape orice, doar pentru a putea sa imi achit singura facturile la utilitati, sa imi iau de mancare, sa ma incalt si sa ma imbrac singura, sa fiu independenta.

Totusi trebuie sa ridic iar stacheta. Sunt atatea si atatea locuri de munca, trebuie sa gasesc ceva pe placul meu, si care sa ma ajute, sa ma dezvolt. Mi-am propus sa fac si cateva cursuri de calificare, asa o sa am mai multe sanse, si sa pot aplica pentru mai multe joburi.

Eu cel putin asa ma gandesc, daca am sa urmez mai multe cursuri de calificare, pe langa faptul ca invat sa mai fac ceva, pot sa aplic pentru mai multe joburi, si daca am noroc, o sa prind un loc din numeroasele, uneori putinele locuri de munca, disponibile pe piata.

Cei drept o sa fie ceva mai greu, pentru ca am spus, ca nu vreau sa mai accept orice post, vreau ceva mai sus, imi doresc sa ma dezvolt. Si chiar am experienta pentru asta.

Am lucrat timp de cinci ani, ca si manager, si imi doresc din nou acelas lucru. Imi place sa coordonez oamenii, si chiar sa imi asum raspunderea, sa am responsabilitati mari si sarcini importante de dus la bun sfarsit, pentru ca stiu, ca pot sa duc orice la bun sfarsit.

Am deschis laptopul si am intrat pe internet pe aptjob, sa vad oferta pentru posturi de manager, am gasit imediat cateva posturi de manager la diferite companii, si chiar am aplicat pentru job, acolo unde stiam ca sunt pregatita, si indeplinesc toate conditiile.

Totusi nu am renuntat la ideea de a face un curs, si chiar sambata, cand am iesit la o cafea cu o prietena, si i-am povestit despre ceea ce vreau sa fac, ca vreau sa imi schimb jobul, si tintesc catre un post de manager, Livia mi-a spus despre un curs de manager de proiect, si mi-a recomandat sa ma interesez mai bine asupra acestui curs, pentru ca ar putea sa fie o sansa in plus sa imi gasesc un loc de munca, si sa ocup fotoliul de manager.

Cu ghilimelele de rigoare, ultima data, cand am lucrat ca si manager, tin minte ca am stat mai tot timpul in picioare, si nicidecum jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *