At bagon.to you can Buy webshells, phpmailer, Combo list
Fii pe faza Nikon Black Friday la Yellowstore! – News42day
16 July 2024

Fii pe faza Nikon Black Friday la Yellowstore!

0

61742189Intra pe www.yellowstore.ro unde reducerile pot depasi si pragul de 70%! Anul acesta promotiile incep in noaptea de 19 spre 20 noiembrie, la ora 00:00 si vor dura pana in 22 noiembrie.

In acest Black Friday ne adresam atat celor nou veniti în lumea fotografierii cu un aparat foto digital cu vizare prin obiectiv cat si profesionistilor. Este ocazia perfecta de a achizitiona aparatura foto Nikon si accesoriile potrivite. Gama Nikon DSLR si obiective Nikkor entry level vor fii vedetele din acest an.

Super reducerile din acest an ating si 5000 de lei pentru un produs.

La Yellowstore vei gasi reduse accesorii din gama de: binocluri Nikon, Carduri Sandisk si Lexar, genti si rucsaci foto Lowepro, filtre Marumi , trepiede Velbon, accesorii de filmare Boya precum si accesorii de studio Bowens si Meyn.

Magazinul Yellow Store exclusiv Nikon isi asteapta clientii in dimineata zilei de 20 Noiembrie incepand cu ora 8:00, cu oferte ale popularului brand Nikon si in locatiile magazinului din Bucuresti – Baneasa Shoping City; Cluj-Napoca – Polus Center si Iasi – Palas Mall, unde specialistii nostri le vor oferi toate informatiile necesare pentru a achizitiona aparatura potrivita.

Sunteţi nou venit în lumea fotografierii? Va recomandam de Nikon Black Friday aparatul foto Nikon D3300 kit cu Modul ghid care vă arătă exact cum să realizaţi fotografii şi filme extraordinare. Vezi mai multe detalii aici.

Chiar şi cele mai fine detalii sunt surprinse cu o claritate uimitoare de aparatul foto Nikon D5300 kit. Vezi mai multe detalii aici.

Iluminare creativa cu Blitul Nikon SB-700 care este versatil, usor de utilizat, compatibil cu aparatele foto DSLR in format FX si DX de la Nikon. Cu o utilizare incredibil de intuitiva, dispune de o serie de functii avansate care simplifica gestionarea calitatii si directiei luminii. Vezi mai multe detalii aici.

Obiectivul optimizat pentru aparatele foto Nikon în format DX. 35mm f/1.8G AF-S DX NIKKOR asigură claritatate extraordinară şi un efect bokeh plăcut, fiind potrivit pentru fotografia de portret. Diafragma rapidă f/1.8 vă permite să fotografiaţi fără probleme şi în condiţii de lumină scăzută. Vezi mai multe detalii aici.

Remarcabil de uşor şi compact este 50mm f/1.8G AF-S NIKKOR acesta fiind un obiectiv standard. Dispune de o diafragmă maximă rapidă de f/1.8, care este ideală pentru situaţii cu lumină scăzută sau când aveţi nevoie de o profunzime redusă. Construcţia optică reproiectată dispune de un element de obiectiv asferic pentru calitate superioară a imaginii şi motorul SWM disponibil exclusiv de la Nikon care asigură o funcţionare foarte silenţioasă. Vezi mai multe detalii aici.

Unul dintre cele mai utilizate este obiectivul cu zoom de 7.8x în format DX, versatil cu distanţă focală 18 – 140 mm (echivalent în format de 35 mm şi Nikon FX: 27 – 210 mm). Interval de zoom de la fotografie cu unghi larg până la telefotografiere: Obiectiv ideal de zi cu zi, perfect pentru orice cadru, de la peisaje vaste la cadre detaliate cu subiecte la distanţă. Vezi mai multe detalii aici.

Zoom extrem de puternic cu Nikon Coolpix P900! Cu el surprindeţi detalii uimitoare, care nu sunt vizibile cu ochiul liber, cu obiectivul NIKKOR cu zoom de 83x, extensibil până la 166x prin intermediul funcţiei Dynamic Fine Zoom¹, cu acoperire de la unghi larg (24 mm) până la telefotografie (2000 mm) (echivalent format 35 mm). Vezi mai multe detalii aici.

Cel mai simplu de utilizat este Nikon Coolpix L31! Chiar dacă este primul dumneavoastră aparat foto, este simplu de operat. Configuraţia butoanelor nu este complicată, iar Modul automat facil optimizează toate setările pentru a oferi de fiecare dată cadrul perfect. Vezi mai multe detalii aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *