Imaginea postată pe Facebook de un PASAGER, chiar înainte de a se urca în avion. Ce mesaj tulburător însoţea poza

0

imaginea-postata-pe-facebook-de-un-pasager-chiar-inainte-de-a-se-urca-in-avion-ce-mesaj-tulburator-268302Un olandez a făcut o fotografie cu avionul care urma să îl ducă de la Amsterdam la Kuala Lumpur chiar înainte de decolare şi a publicat-o pe Facebook alături de comentariul:

Dacă va dispărea, iată cum arată“.Ironizând clar dispariţia, în martie, a unui zbor al Malaysia Airlines în Oceanul Indian, Cor Pan nu bănuia destinul nefast al avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines.

Fotografia a fost făcută de la câţiva metri de avion, probabil de pe pista aeroportului Amsterdam-Schiphol. Imaginea poartă, de asemenea, menţiunea “în apropierea Schiphol”.

Numeroase comentarii lăsate de contactele sale pe Facebook par totuşi să considere ca sigură prezenţa lui Cor şi a parteneri sale Neetje la bordul avionului. Peste 200 de comentarii în total au fost publicate la fotografie, care a fost distribuită de peste 7.500 de ori.

“Nu poate fi adevărat!”, scrie Alicia de Boer. “Este o adevărată dramă”, susţine la rândul său Andre Veerman în timp ce Petra Bleeker publică o fotografie cu Cor şi partenera sa Neeltje, cu un trandafir alb, un indiciu al decesului.

Afirmând că locuieşte în Volendam, la circa 15 kilometri nord de Amsterdam, Cor a publicat cu câteva zile înainte fotografii cu plaje idilice însoţite de comentariul: “încă puţin de aşteptat …”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *