“Apa sfinţită poate aduce MOARTEA”. Motivele, prezentate ACUM

0

a-fost-ascuns-acest-lucru-milioanelor-de-credinciosi-apa-sfintita-poate-aduce-moartea-motivele-263186“Apa sfinţită poate aduce MOARTEA”. Motivele, prezentate ACUM

Cercetătorii din cadrul Institutului de Igienă și Imunologie Aplicată din cadrul Universității din Viena au analizat mai multe mostre de apă sfințită.

Descoperirea a fost una uimitoare pentru toată lumea, pentru că doar un mililitru de astfel de apă poate conține până la 62 de milioane de bacterii.

Testele au mai arătat că în proporție de 86% dintre toate eșantioanele analizate conțineau urme de fecale, precum și bacterii periculoase precum E. coli, enterococi sau chiar Campylobacter. Aceste bacterii au un efect dăunător asupra organismului și pot produce crampe abdominale, diaree și febră.

O altă problemă este întâlnită în cazul apei sfințite. Ea conține și nitrați în cantități foarte mari, care odată introduși în organism pot provoca afecțiuni grave și chiar moartea.

“Trebuie să informăm populația cu privire la riscurile la care se supun dacă va continua să consume apă sfințită. Aceasta este o problemă care a fost ignorată până acum, mai ales în condițiile în care oamenii au sistemul imunitar din ce în ce mai slab.”, a declarat Dr. Alexander Kirschner, unul dintre cercetători.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *