Recomandari de cadouri pentru martisor!

0

Gargarita-zambareata-poza-t-D-n-2gargarite_400Recomandari de cadouri pentru martisor!.

In luna martie sarbatorim venirea primaverii, dar le sarbatorim si pe femeile importante din viata noastra. Luna martie este luna in care EA este rasfatata.

Ca este vorba de mama, sotie, bunica, prietena sau colege, placerea unui zambet la inceput de primavara este de nepretuit. Asa ca iti venim in ajutor cu recomandari de cadouri pentru Martisor si 8 martie.

1. Gargarita zambareata

Gargarita este unul dintre vestitorii primaverii si ne insenineaza aceasta perioada frumoasa din an. Fie ca alegi sa o asezi pe biroul de la munca, in camera de zi sau pe o etajera, gargarita zambareata incaltata cu ghetute rosii iti va face fiecare zi mai frumoasa!

2. Inimioara strangatoare

Fie ca o daruiesti iubitei tale sau sotiei tale, inimioara strangatoare o va surprinde placut. In umerasul decorativ in forma de inimioara poti prinde cele mai reusite poze sau cele mai frumoase ganduri.

3. Pandantiv Noroc in dragoste

Pandantivul “Noroc in dragoste” este ideal pentru a fi oferit persoanei iubite, iar un trifoi norocos si o inima ii vor aduce primavara in dar.

4. Cana inflorata cu infuzor

Cana inflorata cu infuzor are menirea sa ii inveseleasca ziua, iar savurarea unui ceai cald si aromat este o adevarata placere.

5. Bratara martisor cu inima rosie

Un martisor deosebit si urarea “O primavara frumoasa” le va face ziua mai frumoasa tuturor doamnelor si domnisoarelor!

6. Memoclip primavara

Ureaza-le femeilor dragi din viata ta cele mai frumoase ganduri la inceput de primavara. Memoclipul va face ca pe biroul lor sa fie mereu primavara!

7. Ceasul floricica

Ceasul floricica va inveseli cu siguranta orice incapere si va da un plus de culoare la inceput de primavara.

8. Brosa alb rosu

Brosele au devenit in ultimii ani adevarate simboluri ale primaverii. De 8 Martie sau Martisor ofera brose cu snur de martisor, sunt poate cele mai inspirate idei de martisoare.

Ureaza “O primavara frumoasa” tuturor femeilor dragi de langa tine intr-un mod inedit cu darurile FunGift.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *