medium2_54Programul work and travel de la “Go to USA” va prezinta oferte tentante pentru anul 2012. GTS international iti ofera mai multe promotii din care poti alege pe cea care ti se potriveste.

(!) TARIFE SPECIALE: urmareste cu atentie deadline-urile noastre si inscrie-te in timp util pentru a beneficia de tarifele speciale.

(!) PROMOTIA PRIETENI: pentru ca iti iei prietenii in Work&TravelT iti dam discount de 20$ din biletul de avion pentru fiecare prieten adus.

(!) WAT TRAVEL CARD: daca esti student intr-un oras in care GTS nu are reprezentant, iti decontam doua drumuri dus-intors catre cel mai apropiat sediu GTS.

Pentru a te putea inscrie trebuie sa indeplinesti cateva conditii: trebuie sa fii student indiferent de anul in care esti, sa cunosti limba englea la nivel conversational si sa fii dispus sa lucrezi in industria serviciilor sau turism.

Ca si noutate fata de anii trecuti este faptul ca Ambasada americana nu mai solicita informatii privind media scolara a participantilor la program.

Mai multe detalii despre promotii, conditii si alte informatii utile poti gasi pe www.gotosua.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *