LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Thursday, April 27, 2017

Primarul din Sf Gheorghe: Nu particip la serbarile de 1 Decembrie. Nu e sarbatoare pentru noi, maghiarii

Primarul-din-Sf-Gheorghe--Nu-particip-la-serbarile-de-1-Decembrie--Nu-e-sarbatoare-pentru-noi--maghiariiPrimarul municipiului Sfantu-Gheorghe, Antal Arpad, a anuntat ca nu va participa nici in acest an la serbarile zilei de 1 Decembrie. Conform transindex.ro, el a solicitat Prefecturii si Bisericii Ortodoxe Romane sa se delimiteze de marsul organizat de Noua Dreapta, duminica, la Sfantu Gheorghe, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

“Vin sa provoace si sa jigneasca populatia maghiara. Fac apel la Prefectura Covasna, Biserica Ortodoxa si Forumul Civic al Romanilor sa se delimiteze de Noua Dreapta. Daca nu o vor face, orice incident va fi responsabilitatea lor, fiindca va fi o reactie normala a locuitorilor orasului daca nu vor tolera scandarile extremiste si jignitoare la adresa comunitatii maghiare. Pe trotuar e liber sa circule cine vrea, ramane de vazut cum vor actiona organizatorii, Politia si Jandarmeria”, a spus Antal.

Cat priveste prezenta edilului la manifestarile de 1 Decembrie, el a adaugat ca “1 Decembrie nu este o sarbatoare pentru maghiari, avand in vedere ca statul roman nu a respectat promisiunile facute la Adunarea Nationala de Alba Iulia din 1918”.

“Salut initiativa politicienilor locali liberali care solicita ca 1 Decembrie sa nu mai fie Ziua Nationala a Romaniei, ci doar a natiunii romane, in conditiile in care aceasta data nu reprezinta un motiv de sarbatoare pentru maghiari”, a mai declarat Antal.
Comment Form

  • Girdalean Adriana: Buna ziua. Ma numesc Girdalean Adriana am 36 ani(15.01.1981) si locuiesc in loc.
  • Stoica Cosmin: Ma numesc Stoica Cosmin si am un băiat bolnav de cancer la coloana si necesita
  • Cristi: sa traiti Dl george bacali daca ma puiteti ajuta si pe mine ma numesc BARBULESCU
  • Panduru florentina: Ma numesc panduru florentina valentina nascuta pe 26/02/1991 am un baietel care
  • Panduru florentina: Panduru florentina valentina nascuta pe 26/02/1991 am nevoie pt baietelul meu ca
Click Now!