LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Friday, July 28, 2017

Primarul din Sf Gheorghe: Nu particip la serbarile de 1 Decembrie. Nu e sarbatoare pentru noi, maghiarii

Primarul-din-Sf-Gheorghe--Nu-particip-la-serbarile-de-1-Decembrie--Nu-e-sarbatoare-pentru-noi--maghiariiPrimarul municipiului Sfantu-Gheorghe, Antal Arpad, a anuntat ca nu va participa nici in acest an la serbarile zilei de 1 Decembrie. Conform transindex.ro, el a solicitat Prefecturii si Bisericii Ortodoxe Romane sa se delimiteze de marsul organizat de Noua Dreapta, duminica, la Sfantu Gheorghe, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

“Vin sa provoace si sa jigneasca populatia maghiara. Fac apel la Prefectura Covasna, Biserica Ortodoxa si Forumul Civic al Romanilor sa se delimiteze de Noua Dreapta. Daca nu o vor face, orice incident va fi responsabilitatea lor, fiindca va fi o reactie normala a locuitorilor orasului daca nu vor tolera scandarile extremiste si jignitoare la adresa comunitatii maghiare. Pe trotuar e liber sa circule cine vrea, ramane de vazut cum vor actiona organizatorii, Politia si Jandarmeria”, a spus Antal.

Cat priveste prezenta edilului la manifestarile de 1 Decembrie, el a adaugat ca “1 Decembrie nu este o sarbatoare pentru maghiari, avand in vedere ca statul roman nu a respectat promisiunile facute la Adunarea Nationala de Alba Iulia din 1918”.

“Salut initiativa politicienilor locali liberali care solicita ca 1 Decembrie sa nu mai fie Ziua Nationala a Romaniei, ci doar a natiunii romane, in conditiile in care aceasta data nu reprezinta un motiv de sarbatoare pentru maghiari”, a mai declarat Antal.
Comment Form

  • david: Aveți nevoie de un împrumut de 2% pentru a vă anula datoriile / facturile sau
  • Tatiana: Ma numesc Tatiana, nascuta la 18.05.1986. Daca e posibil Dl Becali sa imi expedi
  • coconu florin: coconuflorin@yahoo.com Email-ul meu. In mesajul de mai sus nu-l pusesem.
  • Enrique Empresa: Pentru toate problemele tale financiare E-mail: enrique.empresa2000@gmail.com
  • coconu florin: Buna ziua. Sunt din Braila si am 37 de ani. De 22 de ani sunt dependent de caru
Click Now!