Work and Travel Canada 2013

0

medium2_62Programul Work and Travel Canada se adreseaza tuturor tinerilor, cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani, care detin un pasaport cu nationalitate romana, sa fie rezident in Romania, nu poate aplica o persoana care a locuit in strainatate mai mult de 4 ani de la implinirea varstei de 18ani. O alta conditie pentru a putea aplica la acest program este aceea ca trebuie sa fii student la zi, fie ca este facultate de stat sau particulara, acreditata de catre Ministerul Educatiei, anii de studiu trebuie sa aiba cel putin 2 ani la zi, de asemenea poti aplica si daca esti student la Master, cu durata de studii de minim 1 an la zi.
Nu trebuie sa ai angajamente familiale, sa nu ai copii, in cazul in care un cuplu doreste sa participe la un astfel de program trebuie sa indeplineasca regulile in mod individual.
De asemenea, trebuie sa fii cetatean roman, cu rezidenta permanenta in Romania, sa fii bun cunoscator al limbii engleze si/sau al limbii franceze.
Aplicarea la un program de tipul Work and Travel implica anumite costuri, printre acestea sunt:
– Costul programului, care difera in functie de de oferta pe care o alegi, adica cu plasament sau fara;
– Asigurarea pentru o perioada de 12 luni
– Biletul de avion dus-intors
– Taxa de job
– Controlul medical, poate fi completat de un medic din Romania desemnat de o Comisie Canadiana
– Cazarea
– Transport de la aeroport
– Taxa de participare la programul IEC este de 150$ CAD, va fi achitata direct la Ambasada Canadei.
Pentru mai multe informatii si despre pasii pe care trebuie sa ii urmezi in cazul in care vrei sa aplici la acest program acceseaza pagina student travel: www.studenttravel.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *