LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Tuesday, November 21, 2017

Testul care îţi spune exact când vei muri

testul-care-iti-spune-exact-cand-vei-murit-va-fi-disponibil-destul-de-repede-pentru-toata-lumea-221847Cercetătorii din Marea Britanie au creat un test laser care este capabil să estimeze numărul de ani pe care orice persoană îi mai are de trăit.

Potrivit topsante.com, acest test non-invaziv analizează felul în care organismul se “deteriorează” odată cu înaintarea în vârstă.

Dispozitivul are forma unei brăţări şi analizează celulele sangvine prin intermediul pielii. Aceste celule minuscule endoteliale reprezintă un indicator-cheie pentru sănătatea oricărei persoane.

Inventatorii dispozitivului spun că, graţie invenţiei lor, pot să stabilească persoanele care îmbătrânesc mai repede decât ar fi normal şi pot să identifice în acelaşi timp cazurile de cancer şi demenţă.

Fa TESTUL chiar acum !

“Tot ce se petrece în sistemul cardiovascular, dacă veţi avea un accident vascular cerebral sau un infarct, debutează cu o disfuncţie la nivelul endoteliului”, spun cercetorii.

“Acest test va fi disponibil destul de repede pentru toată lumea, pentru a fi folosit acasă. Sper că el îi va încuraja pe oameni să aibă mai multă grijă de sănătatea lor”, a declarat Aneta Stefanovska, coordonatoarea proiectului.

Profesorul britanic Peter McClintock a spus că este esenţial ca testul să fie utilizat cu mult discernământ, adăugând: “Dacă observaţi că îmbătrâniţi prea repede, aţi putea să vă amelioraţi stilul de viaţă şi să adoptaţi obiceiuri alimentare şi sportive sănătoase, evitând o atitudine fatalistă”.
Comment Form

  • Marius: Buna ziua domnu Gigi, Mă numesc Marius și aș vrea dacă puteți să mă aju
  • RecenziiReale: O colega de munca mi-a recomandat acest produs, dupa ce avusesem o disputa pe te
  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc
  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en