LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Thursday, October 19, 2017

Turisti romani implicati intr-un grav accident pe o sosea din Muntenegru

aa-300x225Accidentul s-a produs duminica, 23 iunie, in jurul orei 18:00 (ora Romaniei) pe raza localitatii Grlo, pe o sosea dintr-o regiune montana la 30 de kilometri nord de Podgorica, capitala Muntenegru.

In autocarul care s-a prabusit in prapastie se aflau 47 de persoane, cetateni romani, dintre care un minor. Turistii romani au plecat sambata dimineata din Bucuresti, seara au ajuns la Belgrad, unde au innoptat, iar duminica dimineata si-au continuat drumul. In urma accidentului au rezultat 18 decese, iar 29 de persoane sunt internate in spital.

a“Au plecat pentru a nu stiu cata oara cu aceeasi agentie si nu s-a intamplat, nu stiu ce sa zic. Au mai fost de cateva ori cu aceeasi agentie, nu stiu daca a fost aceeasi agentie de transport. Am aflat ieri la ora 18.30, cand un unchi, care e mai putin ranit, si-a sunat fiul si asa am aflat. La celula de criza, am sunat de dimineata, la 6 fara ceva, dupa ce am vazut numarul la o televiziune.

Intai am luat legatura cu agentia, dar nu ne-a mai contactat nimeni. Ne-a sunat agentia la un moment dat pentru ca le-a cerut MApN-ul CNP-urile pasagerilor, nu aveau nici macar lista cu pasagerii. N-am nicio asteptare din partea autoritatilor, sper din suflet ca persoanele neidentificate de la reanimare sunt restul familiei mele. Sunt dezamagita de comunicarea si grija pe care ne-au acordat-o”, a declarat Raluca Iancu, a carei mama si un unchi sunt internati la Terapie Intensiva.

Persoanele ranite vor fi aduse in tara, cu doua avioane militare, a precizat secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat.

“Vor fi peste 25 de medici si asistente in cele doua avioane, pentru a avea grija de pacienti in timpul transferului. Cele doua avioane asteptam sa ajunga in jurul orei 9.00. Odata ajunse, echipele medicale vor fi aduse la spital cu tot cu echipamente. Vom pregati pacientii si apoi ii vom duce la avioane si la Bucuresti. In Bucuresti, patru spitale de urgenta sunt pregatite sa-i primeasca”, a zis Arafat, precizand ca cei mai multi raniti aflati in terapie intensiva sunt transferabili.
Comment Form

  • Jean Carlos: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a înc
  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en
  • benjamin: Misiunea noastră este să descoperim o soluție câștigătoare pentru toate pr
  • 86Lettie: I have noticed you don't monetize your website, don't waste your traffic, you c