LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Friday, April 28, 2017

Articolul care ar putea face romanii fericiti! Stelian Ogica a dezvaluit numerele “magice” de la LOTO 6/49!

ogica_83965300Articolul care ar putea face romanii fericiti! Stelian Ogica a dezvaluit numerele “magice” de la LOTO 6/49!.

Multi romani viseaza sa castige maine, potul cel mare la Loto 6/49. Pentru extragerea de joi, Loteria Romana pune la bataie un premiu urias: este vorba de peste 7,3 milioane de euro.

Stelian Ogica este cunoscut pentru abilitatile lui de a ghici numerele castigatoare de la Loto 6/49 si are o schema proprie cu ajutorul careia isi face biletele.

Special pentru cititorii CANCAN.ro, “Spaima loteriei” a dezvaluit o serie de numere care ar putea iesi la urmatoarea extragere. Premiul cel mare depaseste 7,3 milioane de euro si foarte multa lume nu isi poate imagina ce ar putea face cu aceasta suma de bani. Numerele “magice” ale lui Stelian Ogica pentru editia de joi, 16 mai sunt urmatoarele: “11, 12, 32, 39, 47, 48”.

Stelian Ogica a devenit cunoscut in anul 2001, atunci cand a sustinut ca a detinut un bilet castigator la categoria I la Loto 6/49, care i-ar fi adus un castig de aproximativ 1 milion de dolari si un apartament de trei camere in Bucuresti.

Imediat dupa extragerea de pe data de 24 ianuarie 2001, Ogica a sustinut ca este posesorul biletului castigator, dar ca acesta i-a fost furat in seara zilei de 23 ianuarie. El a spus ca a fost talharit in scara blocului de doi necunoscuti, care l-au batut si i-au furat 60 de bilete loto-prono, printre care si cel castigator.

La cateva zile dupa acest incident, Loteria Romana a validat drept castigator biletul prezentat de catre un subofiter SPP. Atunci, Stelian a sustinut ca l-a recunoscut ca agresor pe ofiterul SPP. Stelian Ogica a fost arestat in februarie 2001 de catre procurorii bucuresteni si a fost acuzat de inselaciune.

A fost eliberat din inchisoare in anul 2003, ca urmare a unei hotarari definitive a Curtii de Apel Bucuresti. “Spaima loteriei” isi sustine si acum nevinovatia si a facut plangere la Curtea Europena a Drepturilor Omului de la Strasbourg impotriva procurorii care l-au anchetat.
Comment Form

  • Girdalean Adriana: Buna ziua. Ma numesc Girdalean Adriana am 36 ani(15.01.1981) si locuiesc in loc.
  • Stoica Cosmin: Ma numesc Stoica Cosmin si am un băiat bolnav de cancer la coloana si necesita
  • Cristi: sa traiti Dl george bacali daca ma puiteti ajuta si pe mine ma numesc BARBULESCU
  • Panduru florentina: Ma numesc panduru florentina valentina nascuta pe 26/02/1991 am un baietel care
  • Panduru florentina: Panduru florentina valentina nascuta pe 26/02/1991 am nevoie pt baietelul meu ca
Click Now!