LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Sunday, September 24, 2017

Gabriela Cristea, la un pas de divort?

5Gabriela Cristea, la un pas de divort?

După o relaţie de cinci ani ce părea că merge ca pe roate, Gabriela Cristea şi soţul ei, Marcel Toader, au ajuns într-un impas. Ea a fost văzută de vecini cărându-şi lucrurile din casă, nu mai răspunde la telefon, iar unii prieteni apropiaţi vorbesc chiar de divorţ.

Contactată de reporterii Click!, Gabi Cristea nu a fost de găsit ieri la telefon.

A răspuns o prietenă care a mărturisit faptul că fosta prezentatoare TV este plecată din Bucureşti şi i-a lăsat ei telefonul personal. Lucru puţin ciudat pentru cei care o cunosc. Diana Bişinicu, o altă bună prietenă a vedetei, a mărturisit că trebuiau să se întâlnească în acest weekend cu toţii la Constanţa, însă Gabriela şi Marcel nu au putut veni.

„M-am întâlnit cu ei acum două săptămâni şi păreau ok. Ei sunt naşii copilului meu şi am stabilit ultimele detalii legate de botezul care va avea loc pe 31 mai. Acum trebuia să ne întâlnim la o masă, aşa cere tradiţia, încă cum ei nu au putut veni, am stabilit să mai facem una weekendul viitor, în Bucureşti. În orice cuplu mai sunt certuri, dar ei nu se vor despărţi”, dă asigurări Diana Bişinicu.

Alţi prieteni ai cuplului nu sunt de aceeaşi părere, iar vecinii celor doi au povestit chiar că au văzut-o pe Gabriela cărându-şi încet, încet, tot felul de pungi şi de cutii, lăsând să se înţeleagă faptul că ar fi plecat de acasă, din Corbeanca.

A slăbit mult în ultimul timp

Dacă în anii trecuţi Gabriela avea forme plinuţe, după ce a renunţat la emisiunea de la Kanal D, anul trecut, a reuşit să dea jos câteva kilograme într-un timp destul de scurt. Ea declara, la vremea respectivă, că face mult sport, dar că are şi un nutriţioniost care i-a prescris un regim lejer.

„Foamea e nocivă pentru psihic şi te poate face vulnerabil, nervos, chestii care pot dăuna în cuplu. Ori la noi merg toate bine, Marcel e mulţumit de cum arăt şi mai cu seamă eu”, a declarat pentru Click!, la sfârşitul anului trecut, fosta prezentatoare a e misiunii „Draga mea prietenă” de la Kanal D.
Comment Form

  • Carlos: Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați
  • Voyance 2017: En effet, cette réalisation est une vraie merveille, merci pour cet article en
  • benjamin: Misiunea noastră este să descoperim o soluție câștigătoare pentru toate pr
  • 86Lettie: I have noticed you don't monetize your website, don't waste your traffic, you c
  • Claudia: Bună ziua domnu Gigi! Ma numesc Claudia și am 21de ani și 3 fetite și locui
Click Now!