LIKE la pagina pentru a continua!emag tinar depurtat mycloset emag flanco fashionup

Arhivă Stiri


Friday, April 28, 2017

Ce fel de extensii de par ar trebui sa cumparam ?

brunette long healthy female hairNu exista extensii care sa dauneze, daca ar fi sa discutam de sistemul lor de prindere…e aici e altceva, aici avem despre ce discuta.

Probabil multe dintre voi ca si mine de altfel.. v-ati cumparat extensii de par de pe fel si fel de site-uri de la noi din tara sau poate de afara.

Si la ce concluzie ati ajuns? Eu am ajuns la concluzia ca nu merita sa imi mai cumpar extensii sintetice pentru ca nu se pot vopsi, nu se pot coafa, se incalcesc repede si au un aspect oribil!

In schimb am optat pentru extensiile din par 100% natural iar pretul pentru ele nu este chiar atat de mare, dar merita pentru ca nu se pot compara in niciun fel ca si aspect cu cele sintetice.

Nu m-am decis inca care tip de extensii sunt cele mai “bune” sau mai practice, cele clip on sunt usor de aplicat, sunt mult mai ieftine de intretinut pe cand cele cu cheratina sau microring avem nevoie de un hair stilist specializat care la o luna sa ne aranjeze suvitele iar acest lucru este destul de costisitor.

Extensiile de par nu dauneaza, asta in cazul in care nu contin bacterii care sa infecteze scalpul, daca ar fi sa ne gandim la cele cu cheratina, as putea recomanda celor care doresc sa isi aplice extensii din par natural cu acest sistem sa aiba garantia de la firma de unde isi procura extensiile ca extensiile contin cheratina de cea mai buna calitate, in cazul acesta nu ar trebui sa va faceti probleme ca v-ar dauna parului propriu.

Extensiile cu microring de asemena nu au cum sa dauneze parului, ele contin ineluse care se prind de suvitele proprii, intr-adevar daca nu sunt indepartate corect atunci se pot rupe firele proprii de par la indepartare, aveti grija cand doriti sa le indepartati.
Comment Form

  • Girdalean Adriana: Buna ziua. Ma numesc Girdalean Adriana am 36 ani(15.01.1981) si locuiesc in loc.
  • Stoica Cosmin: Ma numesc Stoica Cosmin si am un băiat bolnav de cancer la coloana si necesita
  • Cristi: sa traiti Dl george bacali daca ma puiteti ajuta si pe mine ma numesc BARBULESCU
  • Panduru florentina: Ma numesc panduru florentina valentina nascuta pe 26/02/1991 am un baietel care
  • Panduru florentina: Panduru florentina valentina nascuta pe 26/02/1991 am nevoie pt baietelul meu ca
Click Now!