Alexandru Ciucu, convins de Alina Sorescu sa tina dieta! A slabit 15 kilograme mancand pe saturate!

0
Datorita programului haotic de mese din ultimii ani, Alexandru Ciucu a acumulat un surplus de kilograme de care si-a dorit cu orice pret sa scape. In urma a doua luni si jumatate de dieta pe care designerul a tinut-o sub stricta supraveghere a unui medic de specialitate, dar si a sotiei lui, Alina Sorescu, iata ca a reusit sa slabeasca nu mai putin de 15 kilograme!

alexandru-ciucu-alina-sorescu-2013

Alexandru Ciucu a fost sfatuit de sotia lui, Alina Sorescu, sa acorde o mai mare atentie regimului alimentar si, in urma a doua luni si jumatate de dieta, a slabit 15 kilograme.

Designerul de costume masculine si feminine a urmat indicatiile unui nutritionist, si-a reglat orarul meselor si a revenit la forma fizica de odiniora chiar mancand pe saturate.

“Din cauza stresului, a programului haotic si a volumului mare de munca din ultimii ani, ajunsesem la o singura masa pe zi, si aceea din pacate dupa ora 21. Adica, un dezastru conform medicilor pe care i-am consultat“, declara designerul.

Alexandru Ciucu a urmat, la inceput, un regim hipocaloric.

“Singurele alimente permise sunt carnea slaba de orice natura (fiarta sau la gratar), oua de prepelita si lamaie. Dupa aceasta etapa, ai voie sa mananci si alte alimente pana ajungi sa consumi aproape orice. Este insa foarte important sa respecti orele si cantitatile meselor. In orice caz, nu te simti niciodata infometat”, adauga el.

Alexandru a renuntat la paine, paste, orez, cartofi, ulei, dulciuri, seminte si alune prajite. In plus, dupa ora 19, nu a avut voie sa consume decat apa sau ceai. Rezultatele nu au intarziat sa apara. In doar zece saptamani, designerul a slabit 15 kilograme.

“Nu mi-a fost niciodata foame. Dimpotriva, senzatia generala a fost de satietate”, spune acesta.

Ciucu a fost monitorizat in tot acest timp de un specialist.

“Doamna Silvi Ifrim, sefa Sectiei de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice a Spitalului Colentina, s-a ocupat de mine. Metoda dumneaei este simpla, logica, fara infometare, pastile miraculoase sau efort. Totul a inceput cu o sedinta in care mi-a explicat, pe intelesul meu, de ce am kilograme in plus si cum le pot pierde. In rest, totul a fost vointa”, dezvaluie designerul.

Alina Sorescu, cea care i-a recomandat aceasta dieta sotului ei, a tinut regimul in paralel cu el.

“Este un stil de viata sanatos, iar adevaratele rezultate le vom vedea peste 30 de ani, cand vom fi batrani si nu ne vom confrunta atat de mult cu bolile varstei respective. Am apreciat foarte mult ca Alina si-a insusit notiunile pe care ni le-a explicat doamna doctor Ifrim pentru ca, fara ajutorul Alinei, mi-ar fi fost imposibil sa rezist, cel putin in prima etapa.

Este important ca cei din casa fiecaruia sa il inteleaga pe cel care urmeaza acest stil de viata, sa il respecte si sa se implice. Este ca si cum ai vrea sa te lasi de fumat intr-o familie unde toata lumea fumeaza sub nasul tau. Ii sunt recunoscator si soacrei mele care, in ciuda obisnuintelor culinare de pana acum, a invatat sa gateasca armonios si reuseste sa creeze niste combinatii delicioase”, marturiseste Alexandru Ciucu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *