Primeste darul frumusetii si sanatatea tineretii!
Am descoperit acum cateva luni un site de prezentare al Argilei Albastre de Raciu. Cautam in acea perioada tratamente naturale pentru unele afectiuni cu care ma confruntam. Am citit site-ul de la un capat la altul – este clar, simplu, la obiect, dar in acelasi timp complet si foarte prietenos.
In acele momente mi-am propus sa comand o cura de argila pentru a o incerca. Nu a mai fost cazul, deoarece intre timp am gasit standul cu produsele din Argila Albastra, prezent la Targul de Toamna de la Baba Novac, din 3-7 septembrie. Acolo l-am cunoscut pe Directorul de Vanzari al companiei Romconsimpex SRL, producator al Argilei Albastre.
Domnul Farkas Lucian ne-a raspuns la cateva intrebari, pe care vi le prezint mai jos:
HatC – De cat timp exista pe piata produsul Argila Albastra?
Farkas Lucian – Existam pe piata din 1994, iar de atunci incercam sa promovam Argila Albastra prin diferite metode: targuri, expozitii, retea distributie nationala si internationala, on-line, samd.
HatC – Aveti si o retea de distributie?
F.L – Da, avem si o retea de distributie.
HatC – A companiei, sau distribuiti prin intermediul a diverse magazine naturiste?
F.L – Distribuim prin distribuitorii nostri consacrati, care fac distributia in toate zonele tarii. Argila Albastra ajunge, pot spune, in fiecare farmacie din tara.
HatC – Despre fabrica, aceasta se afla chiar acolo in localitatea Raciu, jud. Mures?
F.L – Da, fabrica este in comuna Raciu, la 20 km de Targu-Mures. Nu e o fabrica mare, e o fabricuta de familie, lucram acolo 20-30 de persoane.
HatC – Pot intreba dvs de cand lucrati acolo?
F.L – Lucrez acolo de sase ani de zile, dupa o experienta foarte placuta. Lucram intr-o alta fima, o multinationala, vindeam carne si aveam vreo 130 de kg. La un moment dat a venit un domn la mine si mi-a zis: “d-le, vrei sa slabesti si sa ai o viata mai sanatoasa?” “da, vreau – am spus” “si daca slabesti si esti multumit de rezultatul pe care il vei avea in urma consumului din suplimentul acesta alimentar nutritiv pe care eu il vand, vrei sa vii sa muncesti pentru mine?”. Ne cunosteam si stia ca sunt un bun om de Vanzari. In momentul in care mi-a propus lucrul asta eram destul de reticient, chiar am simtit frica la un moment dat, insa pana la urma am incercat.
HatC – Persoana aceasta era cea care vindea Argila Albastra, deci?
F.L. – Da, este exact producatorul Argilei Albastre, adica partenerul meu de afaceri. Pot sa va spun ca in doar 3 luni am dat jos aproape 37 de kg! Am fost foarte multumit! Am consumat granule dimineata o lingurita si seara o lingurita si am renuntat la consumul de lapte, in conditiile in care laptele pentru mine era un aliment vital (il consumam ca pe apa).
Revenind la povestirea mea despre fabrica, este o fabricuta mica, tot ce se foloseste in aceasta fabrica sunt ustensile rudimentare (deci nu folosim metalul), folosim doar lemnul, ca in epocile trecute, inclusiv moara de piatra, cu care sfaramam argila, acesta fiind un proces destul de laborios si lung. Adica ce se intampla? Noi scoatem argila asta de la 90-200 de m adancime, acolo ea in elementul ei este umeda. O scoatem, o punem sa se usuce la soare, iar in acele momente ea se incarca cu energie solara. O uscam la peste 30 de grade.
HatC – Asta era urmatoarea intrebare a mea, doar vara se extrage argila?
F.L – Da, doar vara, iar iarna o ambalam, macinam si preparam pasta.
HatC – Nu va ganditi sa vindeti acest produs pe pietele altor tari, sau sunteti deja prezenti?
F.L. – Deja vindem in alte tari, vindem cu succes in Ungaria, unde produsul este foarte cautat, fiind 100% natural iar efectele curei cu Argila Albastra sunt excelente! Pot spune ca o cura cu Argila Albastra este mult mai convenabila din punct de vedere buget cat si efecte, decat alte produse de sinteza care se gasesc in farmacii.  
Vindem si in Spania, Belgia, Franta, USA, avem multi colaboratori care au devenit in timp distribuitorii nostri exclusivi pentru tarile Uniunii Europene si nu numai.  
HatC – Pot sa va intreb cate kg aveti acum? Spuneati ca ati slabit de la 130 kg.
F.L. – Am 90 kg si ma simt foarte bine la aceasta greutate. Va pot spune ca folosesc Argila Albastra zilnic.
HatC – Care este diferenta dintre argila granule si cea pulbere?
F.L. – Daca luam doua persoane cu aceeasi afectiune, sa zicem ca una face tratament cu pulbere iar cealalta cu granule, exista o mare diferenta in ceea ce priveste timpul de actiune al curei. Granulele se beau direct, se iau ca si un piramidon, de exemplu, iar pulberea se lasa de seara pana dimineata in apa, din care rezulta “laptele de argila”, care se bea dimineata. Granulele, in general, au efect mult mai puternic si mai rapid, iar cura cu pulbere de argila actioneaza daca se foloseste pe o perioada mai lunga. Cura cu granule de Argila Albastra dureaza 21 zile. Cea cu pulbere de argila, poate dura luni de zile, in functie de afectiunea care se doreste tratata.  
HatC – In ceea ce priveste tratamentul hemoroizilor, cu care o mare parte din populatie se confrunta ca si afectiune, am inteles ca argila, in primele zile poate da efect de constipatie. Nu poate acest lucru sa agraveze, in loc sa atenueze problema hemoroizilor?
F.L. – Argila Albastra actioneaza bland, regland tranzitul intestinal. Este recomandata in tratarea de asemenea afectiuni, fara probleme.
HatC – De este exclus laptele in cazul in care se incepe o cura cu Argila Albastra?
F.L. – In primul rand, laptele din comert nu mai este demult ceea ce trebuie, el fiind toxic pentru organism, ar trebui exclus din alimentatie in orice caz. In al doilea rand, daca ne referim la laptele natural, proaspat mult, acesta este foarte gras. De aceea nu este recomandata folosirea lui pe parcursul curei de argila.
HatC – Doriti sa ne impartasiti un sfat de viata sanatoasa, din experienta dvs? Ce aplicati pe dvs insiva zilnic (sau cel putin periodic) pentru a va imbunatati sanatatea?
F. L. – Consumul in fiecare zi de Argila Albastra. Si granule, si pasta. Pasta o folosesc de la spalat pe dinti (pentru care este excelenta) pana la diverse cataplasme. Granulele le iau dimineata si seara pe stomacul gol, acestea mineralizand si echilibrand organismul.

Argila Albastra de Raciu

 trateaza cu success o multime de afectiuni ea situandu-se printre suplimentele naturale minune, fiind un adevarat panacea. Se afla in acest moment pe primul loc in privinta concentratului de minerale si oligoelemente, avind cel mai bun efect in tratamentul cosmetic sau al diferitelor boli, conform analizelor efectuate fiind cea mai pura si mai eficienta argila tamaduitoare din lume. Fiind in principal un multimineral, Argila Albastra de Raciu NU prezinta efecte adverse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *