UniqueDeals vine cu un nou concept. Profita de preturi cu pana la 99% mai mici!

0
UniqueDeals impreuna cu partenerii sai concep oferte pentru tine, oferte care vor fi publicate pe site pentru o perioada limitata de timp, in care tu o poti achizitiona. Pentru ca oferta sa fie activa, trebuie sa se atinga un numar minim de cumparari ce pot fi facute de catre userii UniqueDeals interesati de oferta.

Dupa achizitionarea ofertei, daca aceasta devine activa atingand numarul minim de achizitii impuse de partener, vei primi voucherul cu codul unic atat in contul tau UniqueDeals, cat si pe adresa de e-mail, astfel beneficiind de oferta cumparata.

ATENTIE!!! Inainte de achizitionarea voucherului trebuie sa verifici intotdeauna Termenii si Conditiile de Utilizare, precum si valabilitatea acestuia.

Cum te poti bucura de ofertele UiqueDeals?

1. Cumperi la un pret senzational
2. Da mai departe catre prieteni! – pas foarte important!
Comerciantii isi stabilesc un numar minim de oferte cu care se activeaza promotia. Daca acest numar minim nu este atins, atunci cardul tau nu va fi taxat, dar totodata nu vei putea beneficia de oferta dorita. De aceea, asigura-te ca ai anuntat pe toti cei ce ar putea fi interesati de oferta zilei
3. Printezi cuponul si te bucuri de oferta cumparata la un pret atat de mic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *