Cum sa te imbraci sa arati mai slaba?!

0
Cum sa te imbraci sa arati mai slaba?!

Se stie ca dungile orizontale in vestimentatie ingrasa, iar cele verticale slabesc optic. Aceasta teorie este de mult timp pusa in practica de catre femeile care doresc sa arate mai subtiri decat in realitate.

Se pare insa ca acest lucru nu este chiar adevarat… sau cel putin asta afirma specialistii.

Peter Thompson, un om de stiinta de la Universitatea din York, specialist in iluzii optice, sustine ca dungile verticale nu avantajeaza nici femeile slabe si nici pe cele grase.


Thompson a efectuat un studiu la care au participat mai multi voluntari. Ei au privit imagini cu femei imbracate in rochii cu dungi verticale si orizontale. Cei mai multi respondenti au afirmat ca femeile care au purtat dungi orizontale aratau mai slabe.
De ce dungile verticale fac pe cea care le poarta sa para mai plinuta?
Curbele naturale ale corpului femei vor fi accentuate de liniile verticale si astfel vor fi scoase in evidenta curbele mai proeminente, poate un sold mai plin sau o talie cu ceva mai multi colacei.
Dar, pentru ca poate am dezamagit pe cele care credeau in mitul ca dungile verticale le subtiaza silueta, aflati ca daca nu aceasta ar fi solutia, negrul va scoate din incurcatura. Da, asupra negrului sunt de acord si specialistii ca subtiaza. Negrul subtiaza clar optic, deci daca vrei sa arati mai slaba, imbraca negru si culori inchise la culoare.
Tu ce trucuri stii pentru ca sa arati mai slaba?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *