Cum sa nu fii singura de Ziua Indragostitilor – 5 moduri de a gasi dragostea inainte de Ziua Indragostitilor

0
5 moduri de a gasi dragostea inainte de Ziua Indragostitilor
Pe masura ce se apropie Ziua Indragostilor, Sfantul Valentin pe plan international si Dragobetele pe plan national, multe dintre fetele singure isi doresc sa nu petreaca singure aceasta zi pentru a merge impreuna cu perechea lor la petrecerile care vor avea loc cu acest prilej. Daca inca esti singura si iti este greu sa gasesti tipul potrivit pentru tine, atunci este de inteles de ce ai ajuns aici si de ce ai nevoie de niste sfaturi. Ideea este ca nu este atat de greu sa gasesti un barbat potrivit pentru tine ci trebuie sa stii cum sa intri in contact cu ei, sa fii atenta la actiunile tale. Tu poate pana acum te-ai lasat influentata de micile impresii si acest lucru a facut ca o relatie sa se incheie inainte ca ea sa inceapa, nu i-ai dat nicio sansa. Primele impresii pot sa te influenteze gresit, nu uita asta! Deci, daa nu vrei sa mergi o petrecere de Valentine’s Day singura, ai nevoie sa cateva sfaturi pentru a-ti intalni dragostea inainte de Ziua Indragostilor.

1. Mergi singura cand iesi
Este de multe ori extrem de dificil pentru barbati sa intre in conversatie cu o femeie care este inconjurata de multi prieteni. Poate in filmele romantice ati vazut cum barbatii abordeaza dintr-un grup de fete o anumita persoana si o invita la dans, dar realitatea este alta, aceea ca barbatii se apropie doar de femeile care lasa sa se vada ca sunt disponibile. Daca esti interesata in gasirea unui partener atunci fii deschisa la conversatie cand iesi afara.
2. Fii atenta la ce vorbesti
Cand esti la o prima conversatie cu o persoana care ti-ar parea de interes, evita sa vorbesti despre fosti sau despre problemele de la locul de munca. Multi barbati apreciaza o femeie realizata, de succes, deci fii atenta si nu-ti afisa un CV cu elemente negative de la prima intalnire.
3. Uita-te dincolo de aspectul fizic
Un alt mod de a-ti intalni dragostea inainte de Ziua Indragostitilor este aceea de a privi si dincolo de aspectul fizic. Incearca sa treci de sablonul pe care ti l-ai creat legat de greutate, inaltime sau alte cerintei legate de aspectul fizic. Lasa sa vezi daca barbatul de langa tine este placut intr-o conversatie. Continua-ti discutia cu el si dincolo de locul in care v-ati intalnit, la telefon de exemplus si vezi ce simti apoi. S-ar putea sa-ti placa.
4. Nu te astepta ca el sa plateasca
Daca te aflii la o prima intalnire poate sunt multi barbati dispusi sa-ti cumpere un suc, dar daca acest lucru nu se intampla, nu fa din acest lucru un caz. Asteapta sa aveti mai multe intalniri si apoi trage concluziile.
5. Nu trage concluzii pripite
Poate sa te invite de la prima intalnire sa mergeti la cina impreuna. Daca te gandesti sa iei atitudine gandindu-te ca cina se va termina cu o invitatie la el acasa, atunci mai bine gandeste-te de doua ori pana sa refuzi. Incearca sa-i afli intentiile exacte inainte de a-i arunca un refuz.
Acestea sunt cateva sfaturi care sa te ajute sa fii mai deschisa in a-ti afla dragostea inainte de Ziua Indragostilor. Daca mai stii si tu cateva sfaturi, te rugam sa le impartasesti cu noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *