Cadouri pentru 1 și 8 Martie

0
Accesorii glamour pentru un început de primăvară plină de prospețime!

Moda pentru femei este una foarte generoasă în această primăvară, iar reînvierea plăcerii pentru culoare, materiale vaporoase și pentru accesorii chic, bate deja la ușile noastre. Doamnele și domnișoarele au parte la acest început de anotimp de accesorii glamour, atu-uri pentru o femeie frumoasă, modernă și care tânjește după multe complimente încăntătoare.

Designerii, specialiști în modă pentru femei, ne descriu această primăvară ca pe una colorată, jovială, plină de stil și originalitate.. Elemente florale, nuanțe pastel și animal print, cam astea sunt imprimeurile la modă pentru eșarfele, colierele și curelele destinate unui look cuceritor și o bună dispoziție primăvăratică pentru oricare femeie.

Eșarfele nu au vârstă și nu cunosc epoci, ele au fost și au rămas la modă de-a lungul anilor. În acest an, modelele din materiale diafane, satinate, mătăsoase, în culori aprinse, pot fi o accesorizare inspirată și salvatoare pentru orice ocazie, adaugând un plus de clasă și rafinament oricărei ținute, indiferent de vârsta purtătoarei. Și un cadou ideal pentru un 1 sau 8 martie de poveste!

Curelele, un alt accesoriu absolut fermecator și indispensabil pentru sublinierea unei siluete armonioase n-ar trebui să lipsească din arsenalul vestimentar al niciunei femei frumoase și moderne. Fiecare ținută capată un aer sofisticat și romantic cu o curea medie, din piele sau cu elastic și nicio pereche de pantaloni nu arată mai sexy ca atunci când sunt puși în valoare de o curelușă feminină, clasică. Desigur, dacă v-ați gândit la un cadou deosebit pentru Marțișor sau 8 Martie, nici cu o curea nu puteți greși.

Colierele sunt deasemeni de mare efect, fiind un accesoriu extrem de apreciat de toate doamnele. În mare vogă sunt colierele lungi și suprapuse, intens colorate ori multicolore, din lemn sau mărgele, din metal sau os, ori pietre semiprețioase.

Cerceii, inelele, brațările, ceasurile, sunt deasemeni în tendințe în această primăvară ce se anunță luminoasă și tandră, plină de iubire pentru toate femeile.

Domnilor, aveți puterea să faceți fericite toate femeile care contează din viața dumneavoastră, acum, la început de primăvară: mame, soții, iubite, fiice, surori, prietene, colege. Un accesoriu nu e un capăt de țară, dar va fi un cadou extrem de gustat de oricare dintre ele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *