Zece piese vestimentare ESENŢIALE într-o garderobă

0
Clasica “little black dress” şi balerinii promovaţi de Audrey Hepburn sunt la modă şi acum şi se numără printre piesele vestimentare de rezistenţă, care trebuie să facă parte din garderoba oricărei femei, potrivit Glamour.com.

Un tricou alb simplu – este echivalentul în modă pentru avocado, adică merge în orice combinaţie vestimentară, precum o fustă cloş, o pereche de pantaloni scurţi sau sub un sacou.

Colanţi negri – pot fi purtaţi ca pantaloni, cu un pulover supradimensionat, pe sub o rochie, pentru acoperirea picioarelor, sau cu un tricou lung.

Balerini – sunt mai eleganţi decât tenişii şi mai confortabili decât pantofii cu toc şi merg la orice ţinută.

Un maiou în culoarea pielii – ajută ţinutele transparente să nu devină vulgare.

Un cardigan negru – sunt fără vârstă şi merg la orice ţinută, asigurând un plus de eleganţă.

O pereche de pantofi cu toc clasici – alegeţi o culoare neutră, care să se potrivească culorilor care se regăsesc în şifonier. Neutru poate însemna inclusiv imprimeul piele de şarpe.

Jeanşi în culoare închisă – clasici, poate pune în evidenţă orice trup, atât timp cât se potrivesc acestuia.

O cămaşă albă clasică – se asortează atât la un costum elegant pentru birou, cât şi cu o ţinută casual (pantaloni scurţi, jeanşi) sau chiar pe plajă.

Rochia mini neagră – dacă găseşti tiparul care îţi stă perfect, fă-ţi două exemplare (sau cumpără două, după caz).

Pantalonii negri clasici – în cursul săptămânii pot face parte dintr-o ţinută de birou, iar în weekend pot fi transformaţi într-o ţinută rock and roll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *