Carmen Bruma are silueta perfecta! Ce va manca insa de Craciun?

0

Carmen Bruma va avea grija de silueta ei si in perioada sarbatorilor, stand departe de tentatiile culinare.

In acelasi timp, vedeta ne invata si la ce trucuri sa apelam in preajma Craciunului pentru a ne bucura de preparatele traditionale fara sa ne ingrasam prea mult.

Carmen Bruma ne ofera cateva trucuri cu care sa evitam sa ne ingrasam in perioada sarbatorilor de iarna, chiar daca vom gusta din preparatele traditionale.

Vedeta de la Realitatea TV si-a redus deja ratia calorica pentru ca, de Craciun, atunci cand va ceda bunatatilor de pe masa, sa nu se ingrase vizibil.

„Obisnuiesc sa-mi reduc ratia calorica inainte de Craciun cu vreo doua saptamani. In acest fel, eventualul surplus vine pe un teren deficitar. O alta regula utila e sa nu mananci seara salata de boeuf, sarmale, toba, caltabosi, sorici, cozonac, ci sa le repartizezi pe parcursul zilei pana la ora 16.00-17.00. Iar cel mai important lucru e miscarea.

Nu trebuie sa mergi la o sala pentru asta, un antrenament de 15-20 de minute facut acasa e suficient pentru a-ti stimula metabolismul si a-ti intensifica arderile. Si sportul in aer liber e bun.

O alergare usoara sau o plimbare in ritm alert atunci cand temperaturile sunt scazute iti obliga organismul sa faca eforturi pentru a-si mentine temperatura si astfel arzi mai multe calorii. Ajuta si sa-ti plimbi copilul cu sania ori sa faci un om de zapada”, a declarat Carmen pentru Libertatea.

Pentru o masa de Craciun mai usoara, Carmen recomanda sarmalele din carne de curcan, fara orez si salata de boeuf fara cartofi si cu foarte putina maioneza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *