Modificari aduse dietei cu supa de varza pentru un efect maxim care nu iti compromite sanatatea

0
Modificari aduse dietei cu supa de varza pentru un efect maxim care nu iti compromite sanatatea
Datorita faptului ca dietei originale cu supa de varza i s-au adus multe imputari si contraargumente din 1970, de cand a fost inventata, pana in zilele noastre, s-a decis revizuirea acesteia, maximizarea puntelor forte si a avantajelor pe care le aduce si rezolvarea obiectiilor prin noi caracteristici aditionale. Astfel, noua dieta cu supa de varza isi propune sa rezolve probleme ca: infometarea extrema, pierderile de apa (si mai putin grasime efectiva), pierderile de vitamine, lipsa de energie se recastigarea rapida a kilogramelor pierdute. Cu alte cuvinte se va incerca o punere a accentului pe mentinerea sanatatii celor care urmeaza dieta cu supa de varza si pe eficientizarea acesteia pe termen lung.
Cea mai importanta imbunatatire care i se aduce dietei cu supa de varza este surplusul de proteina dietetica, care lipsea aproape cu desavarsire in reteta originala. Acest surplus este necesar pentru functionarea corecta a sistemului imunitar. Studiile au dovedit ca lipsirea corpului de proteine incurajeaza senzatia de foamete resimtita, astfel, surplusul de proteina dietetica va ajuta sa suprimati foamea pe parcursul regimului. Alte surse de proteine pe care ar trebui sa le aveti in vedere, daca nu doriti sa luati capsule, sunt cateva tipuri de pastai negre, pui fara piele, peste, sau galbenusul de ou, pe care le puteti adauga direct in supa de varza sau manca alaturi de aceasta.
O alta descoprire care va ajuta la imbunatatirea dietei cu supa de varza este cea conform careia, cantitati mari de supa iti vor da o senzatie de satietate mai mare decat cantitati mici de hrana bogata in grasimi. Acest lucru va permite sa adaugati un volum mare de mancaruri cu valoare nutritiva scazuta in dieta dumneavoastra cu supa de varza, cum ar fi conopida, broccoli, spanac, sau vinete.
A treia imbunatatire adusa la cura cu supa de varza si cea responsabila cu efectele pe termen lung ale acesteia este, fara nici o indoiala, exercitiul. Un plan dietetic normal trebuie intarit in permanenta de un plan zilnic de exersare, care sa fie constituit din jumatate de ora de alergare, inot, aerobic, sala, sau orice altceva previne consumul de masa musculara, si intensifica metabolismul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *