Cura de slabire cu supa de varza – O dieta de 7 zile

0

Supa de varza de va ajuta sa slabesti acele kilograme in plus.Aceasta dieta nu este recomandata pe termen lung. Dieta ar trebui sa fie tinuta timp de 7 zile si nu se recomanda sa fie repetata prea repede.

Poti repeta dieta cu supa de varza dupa ce ai mancat normal timp de 2 saptamani.
Supa de varza e foarte eficienta daca vrei sa slabesti mult in doar 7 zile. Nu este potrivita pentru o utilizare indelungata. Daca vrei sa te angrenezi intr-o cura de slabire permanenta ar trebui sa incerci metode care dau rezultate mai putin spectaculoase.

Dieta cu supa de varza e saraca in grasimi si bogata in fibre si te va ajuta sa ai un aspect placut foarte repede. Prepara supa amestecand ingredientele in cantitatile corecte. Adauga telina, ardei capia verzi, rosii, ceapa, apa si desigur, varza.

Dieta de 7 zile cu supa de varza:

In prima zi a dietei trebuie sa mananci supa de varza si multe fructe. Cu exceptia bananelor, deoarece o zi din dieta contine doar banane.
In a doua zi poti manca orice legume vrei, inclusive conservate, proaspete sau crude si supa de varza. Mananca pana cand te saturi.
In a treia zi poti manca oricate fructe si legume si supa de varza. Nu poti consuma cartofi la cuptor. Daca urmezi cu strictete dieta timp de trei zile, cu siguranta vei pierde 2-3.5 kilograme in acest interval foarte scurt.
In a patra zi mananca 8 banane si bea mult lapte degresat si mananca supa de varza cata vrei.
In a cincea zi mananca 6 rosii, 300-600 grame de carne si supa de varza.
In a sasea zi mananca legume si carne sau peste si supa de varza. Mananca aceeasi cantitate ca in a cincea zi.
In ultima zi a dietei cu supa de varza mananca orez brun, legume si bea suc de fructe neindulcit.

Mananca pana cand te saturi. Daca urmezi intocmai cura de slabire cu supa de varza vei pierde 5-8.5 kilograme. In afara de mancarea zilnica va trebui sa iti pregatesti supa. Fa supa in cantitati mari si pastreaz-o in frigider. De cate ori iti va fi foame va trebui doar sa o incalzesti.

Efecte secundare ale dietei cu supa de varza:

* Nu ofera nici o solutie permanenta pentru o alimentatie sanatoasa sau o solutie permanenta pentru a slabi, si de asemenea produce senzatii neplacute ca de exemplu gaz in exces;
* Alte simptome neplacute ar fi ameteala si scaderea capacitatii de concentrare.

Niste simptome usoare pot fi neglijate si se poate duce la bun sfarsit dieta cu supa de varza; dar in cazul in care simptomele se agraveaza trebuie sa incetezi dieta cu supa de varza si sa mergi imediat la un doctor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *