Idei pentru imbunatatirea dietei cu supa de varza

0
Idei pentru imbunatatirea dietei cu supa de varza
Oare ce nu ar face uni oameni ca sa slabeasca? Chiar si eu am incercat de-a lungul timpului mai multe diete care sa mearga efectiv, nu doar sa imi promita ca voi slabi. Una care chiar functioneaza insa, este dieta cu supa de varza.

Aceasta dureaza doar 7 zile si eu am slabit 4.5 kilograme in acestea, dar am auzit de oameni care au slabit pana la 7 kg. Din pacate este putin monotona si plictisitoare, de aceea m-am gandit sa va propun cateva imbunatatiri care o sa va placa pentru ca variaza putin dieta si ajuta la prevenirea reactiilor adverse.

1. Primul sfat se refera la reteta supei de varza gasita pe internet: fiti flexibili. Daca nu va place usturoiul, nu puneti! Pentru varierea gustului puteti folosi orice fel de legume si zarzavaturi cu valoare nutritionala redusa: patrunjel, pastarnac, telina, ardei, dovlecel, celery, zucchino, etc. Nu este obligatoriu sa respectati exact aceeasi reteta in fiecare zi.
2. Nu uita sa iti mentii corpul hidratat. Bea intre 1 si 2 litri de apa pe zi, pentru ca aceasta ajuta atat la o circulatie buna a sangelui, cat si la eliminarea toxinelor si a grasimilor. Un strop de lamaie stoarsa in paharul cu apa ajuta si mai mult la arderea grasimilor. Puteti inlocui apa si cu ceaiuri fara zahar, sau sucuri din fructe stoarse.
3. Poate nu ar strica sa ii cereti dieteticianului o recomandare de multivitamine pe care sa le luati in timpul curei cu supa de varza, doar pentru a fi sigur ca acoperiti necesarul de nutrienti al corpului dumneavoastra. Acest lucru va va mentine corpul sanatos si energic, in ciuda pierderilor de grasime.
4. Un shake de proteine dimineata, inainte de micul dejun ajuta sa va asigurati ca pierdeti intr-adevar grasime, si nu masa musculara. Aceasta din urma ajuta corpul tau sa se simta puternic in fata eventualelor raceli.
5. Adu-ti aminte in fiecare zi ca ai voie sa mananci oricata supa de varza vrei, atata timp cat respecti alimentele necesare fiecare zile de dieta din planul regimului. Poate nu ar strica sa ai la tine tot timpul o sticla sau un termos cu supa de varza, in caz ca ti se face foame sau ca te loveste ispita.
6. Ca sa iti pastrezi rata arderilor ridicata pe tot parcursul dietei cu supa de varza, este esential sa exersezi macar jumatate de ora zilnic: fie ca este vorba de 30 de minute de exercitii cardio, fie ca faci aerobic in fata televizorului sau pillates pe salteaua din dormitor.
7. Cu cat mai multa supa de varza consumi, cu atat mai mult vei slabi, pentru ca arderile vor fi mai intense. Gateste o data, o cantitate mai mare de supa, pentru a nu fi nevoita sa reiei procesul in fiecare zi. Supa de varza in cantitati mari este buna si pentru inima, si pentru sistemul imunitar.
8. Nu prelungi dieta dupa cele 7 zile din planul de regim. Corpul tau are nevoie sa isi revina dupa o perioada de consum caloric redus, iar daca aceasta revenire nu se produce, efectele adverse pot sa fie destul de periculoase.
9. Combina dieta cu supa de varza cu o dieta pe termen lung. Dupa ce slabesti brusc 5 kilograme sau chiar mai multe, scopul tau va fi sa iti pastrezi silueta si sa iti modifici stilul de viata in asa fel incat sa pierzi chiar si mai multe kilograme in timp, fara sa iti pui in pericol sanatatea.
Nu incepe aceasta dieta, sau nici o alta, inainte sa te consulti cu medicul sau cu dieteticianul tau. Acestia iti pot da cateva sfaturi valoroase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *