Spectacol grotesc cu fotbalistii Stelei! Imaginile astea o sa-i scoata peri albi lui Becali! Nikolici si Matei s-au facut PRAF cu votca, si-au vomitat ficatii in taxi si si-au admirat amicul urinand pe gardul bisericii; Jennifer Lopez, cu sfarcul la vedere; Uite ce cu barbat s-a pupat Loredana Groza in club

0
Primele imagini cu grefiera care si-a aruncat fetita din taxi pe Podul Grant! Tatal micutei salvata de taximetrist si-a dus copila acasa, la Timisoara, dar au trecut pe langa moarte pe drum! Maria, fetita de un an si cinci luni care a fost la un pas de moarte joi, cand mama lui a incercat sa o arunce de pe podul Grant din Capitala, fiind salvata in ultima clipa de taximetrist, a ajuns acasa cu tatal ei. Barbatul ne-a spus ca fetita se simte foarte bine din punct de vedere fizic, insa are momente in care plange dupa mama ei. Fetita fost externata, sambata dimineata, de la Spitalul “Marie Curie” din Bucuresti si a plecat spre casa, alaturi de tatal si de unchiul ei. “E tare greu cu fetita, plange in continuu dupa mama ei”, a spus tatal copilei, Ovidiu Bugariu, in exclusivitate pentru CANCAN.

Jennifer Lopez, cu sfarcul la vedere. Jennifer Lopez a avut parte de un incident nu tocmai placut in Italia. Diva a sustinut recent un concert in Bologna, unde, la un moment dat, in timp ce dansa pe scena, i-a iesit un san din costumul decoltat, lasandu-i la vedere sfarcul. Diva latino Jennifer Lopez (43 de ani), cunoscuta pentru formele voluptuoase si tinutele provocatoare, le-a aratat fanilor din Italia mai mult decat intentiona. Aceasta a sustinut recent un concert pe Arena Unipol din Bologna, unde a avut probleme cu una din tinutele sale din spectacol, care avea un decolteu generos. Mai exact, din cauza miscarilor de dans, diva a ramas cu sfarcul drept pe afara, momentul fiind imediat imortalizat de paparazzi aflati la eveniment. Jennifer Lopez nu este prima vedeta care isi arata un san pe scena. Insa in timp ce unele dintre cantarete au avut parte de astfel de momente stanjenitoare din cauza unor probleme cu tinuta, altele precum Madonna au facut acest lucru pentru a atrage atentia presei si pentru a-si creste notorietatea, scrie Libertatea.

Uite ce cu barbat s-a pupat Loredana Groza in club! Jurata de la Vocea Romaniei a avut parte vineri de o seara speciala. Loredana a urcat pe scena pentru o reprezentatie de zile mari, in clubul Princess din Bucuresti. Imbracata foarte sexy si cu un look aparte, artista a urcat pe scena pentru o reprezentatie care a durat mai mult de o ora. Fanii prezenti in club au fost in culmea fericirii sa danseze pe melodiile ei, Unul dintre cei mai mari admiratori ai cantaretei s-a dovedit a fi stilistul Adrian Pescariu, care a venit pe scena, pentru a-i oferi un buchet de flori si un pupic. “Imi place foarte mult Loredana si tineam neaparat sa o felicit pentru reprezentatie. E o artista completa si ne demonstreaza asta de fiecare data. Imi place mult si look-ul ei, felul in care se aranjeaza si se imbraca. Ar trebui sa fie un model pentru toate cantaretele de la noi”, a marturisit Adrian Pescariu, desemnat stilistul anului 2011, conform Click.

Spectacol grotesc cu fotbalistii Stelei! Imaginile astea o sa-i scoata peri albi lui Becali! Nikolici si Matei s-au facut PRAF cu votca, si-au vomitat ficatii in taxi si si-au “admirat” amicul urinand pe gardul bisericii
. Sambata seara, fotbalistii lui Reghe au iesit la club cu speranta ca se vor distra pe cinste. Petrecerea a fost intr-adevar una de pomina, insa finalul a fost de-a dreptul dezastruos. Nikolic, Martinovici, Gabi Matei si Mihai Costea au exagerat cu bautura. Nenumaratele pahare cu votca pe care le-au dat pe gat, s-au cerut afara chiar cand fotbalistii se indreptau catre casele lor. Matei si Nikolic au oferit un spectacol absolut grotesc, spre disperarea taximetristului in masina caruia se aflau. Ora cinci dimineata. Fotbalistii de la Steaua parasesc aproape teleghidati un club din Capitala. Stefan Nikolic, impreuna cu Gabi Matei si un prieten sunt fotografiati de paparazzii CANCAN.ro in timp ce se chinuie cu greu sa urce intr-un taxi. Exact ca in zicala, “pe sapte carari”, sportivii abia ajung la masina. Cei trei cer soferului sa-i duca direct acasa. Sau… aproape direct!

Botezatu a cucerit-o pe Lindsay Lohan. Imbracat la patru ace, Botezatu a facut furori la petrecerea data de Monica Gabor la Beverly Hills. Designerul roman a cucerit-o chiar si pe Lindsay Lohan, care a stat toata seara cu el la masa. Petrecerea data la 11 octombrie de Monica Gabor in Los Angeles, pentru a lansa bautura “Mr. Pink”, a fost un real succes. Cheful a durat cinci ore, de la 19.00 pana dupa miezul noptii, si s-a tinut intr-unul dintre cele mai exclusiviste localuri din Beverly Hills. Printre invitate s-a numarat si actrita Lindsay Lohan, care a venit insotita de fratele ei si care a stat la masa cu Monica si cu designerul Catalin Botezatu, scrie Click.

Adriane, ce minune de fata ai!
Fata cea mare a lui Adrian Minune a devenit o domnisoara extrem de frumoasa. La doar 15 ani, Carmen Simionescu le poate lesne concura pe multe dintre vedetele din showbizul nostru, ea fiind o frumusete innascuta. Adi Minune are cu ce se lauda! Fata lui cea mare, care in curand va implini 15 ani, le da reale motive de mandrie parintilor ei. Ea nu doar arata superb, ci este si un copil talentat. Eleva la scoala reputatei soliste si profesoare de canto Crina Mardare, fata lui Adi Minune are o voce deosebita, fapt ce-i da convingerea tatalui sau ca-i va ¬fura¬ meseria. Nu cea de manelist, ci de solist de succes. “Pana de ziua mea nu am stiut ca fiica mea poate canta asa frumos. Insa in muzica pe care o fac eu nu o s-o las sa intre”, a spus raspicat Minune, informeaza Libertatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *