Rochii de ocazie, haine de lux pentru momente speciale

0
Esti invitata la un cocktail? Ai fost aleasa domnisoara de onoare la nunta prietenei tale cele mai bune sau trebuie sa te duci cu iubitul tau la un eveniment monden sofisticat?

Timpul este scurt si ai impresia ca nu vei gasi niciodata rochia perfecta pentru astfel de ocazii speciale. Nu trebuie sa-ti faci griji.

Inainte de a intra in magazine trebuie sa stii exact ce cauti. Modelele prezente acum sunt variate si iti ofera o multime de posibilitati.

De la cele scurte stil baby-doll, la cele lungi cu trena, cu spatele gol, un umar sau breteluta, rochiile de seara se intrec pe ele prin frumuseste si eleganta.

Magazine online pe care vi le recomandam:

Foarte la moda acum sunt cele tip sirena sau rochitele cu multe volanase si rochiile lungi cu o crapatura pe picior. Rochia neagra nu si-a pierdut nici ea din notoritate si se mentine pe pozitii si in sezonul acesta.

In ceea ce priveste culorile, foarte apreciate sunt culorile nude, neutre insa si nuantele puternice cum ar fi turcoazul, verdele coral, albastru electric, galben sau rosu sangeriu.

Materialele sunt de tot soiul de la brocart, tul si dantela pana la satin si tafta. In acest sezon se pune foarte mult accentul pe detalii si insertii.

Paiete, design-uri arhitecturale, fundite, panglici, marii creatori de moda s-au tot jucat cu aceste accesorii atunci cand au gandit rochiile elegante ale sezonului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *